- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3905 üzenetére
dánke sőn!
-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001 #3902 üzenetére
pepunak sikerült belépni
Motion: kellene a tuti minza setup
-
Steady74
addikt
Nézd meg a setupokat jobban... jobban... még jobban.
Látod már? Az autók a lehető legnagyobb leszorítóerőre vannak állítva, így ha van gumikopás, már azon nagyon hangolni nem tudsz mit, szal tuti jó gp-re is.
20%-os futamot simán meg lehet tenni ezekkel a setupokkal 70/30%-os megoszlásban kemény(ebb) és lágy(abb) keverékkel.
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #3894 üzenetére
Grat a csukeszokhoz!!!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3874 üzenetére
Engem nem b@sz szét, simán kilépek
viccet félretéve bosszant, ha valaki gyorsabb nálam, de ha reálisan, akkor azt el kell fogadni. Élő példa, az Isztambuli pályát nem ismerem, nem szeretem, Karitól, Hermanyitól kapok körönként 1 mp-t. Mondjuk ez rossz példa, mert ők csúszkáznak
Rolly, hagyd a fenébe, ne foglalkozz vele, ne emészd magad! Este gyere inkább velünk játszani, csinálok invite only szerót majd, a nálam lassabb ellenfeleket várom szeretettel
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3848 üzenetére
Rés=Pin@. Kész, ezt kár kérdezni
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3817 üzenetére
Mi lesz kb a patch után? a tapadást 40-50%-kal csökkentik, vagy mi?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3815 üzenetére
Szép kör, hang nélkül nézve hibátlan, este megnézem hanggal is. De úgy is az lesz
-
Steady74
addikt
Este lesz valaki?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3808 üzenetére
Igen, valami hasonlót szoktam én is alkalmazni, mert sajnos taktikázni kell. Viszont tudok már úgy menni, hogy standardon végig, tojáshéj gázzal, csak hát abból meg nincs versenyzés.
Az mitől lehet, hogy alapból sárga a felső kocka az állapotjelzőnél, és nem +1 lap? Sokszor így kezdem a futamokat... -
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #3797 üzenetére
Tomi, nagyon nem mindegy hogy váltasz. Ezen múlik minden. Hasonló felállásban és is végig tudok menni egy versenyt, de csak úgy, hogy pirosban váltok, kigyorsításnál meg zöldben. De ez nekem nem tetszik, nem használom ki a motort.
Viszont érdekes, hogy multiban sokszor úgy kezdem már a futamokat, hogy nincs+1 köröm, csak optimal, és ha nagyon sprolok, akkor lesz +2 köröm rich-re, a többi mix2 -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3793 üzenetére
Értem. És a "nyers" videó szaggat, vagy a lekonvertált?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3790 üzenetére
full vagy hald size-ban vesztek fel? Nekem nem szaggat, halfban veszem fel az anyagot
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3769 üzenetére
Olvastam, bár a cím az én szememben (azon az oldalon):
A gyorsaság ritka
Megnéztem a videókat, sokat tanultam belőle.. holnapra legalább 2 mp-vel gyorsabb leszek szerintem
-
Steady74
addikt
Gyerekek, orgazmusom van
megy az F1gém
-
Steady74
addikt
válasz
fatallerror #3739 üzenetére
Nem néztem az időket, de gondolom a kihívás mértéke közelíti a 0-át.
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #3737 üzenetére
ok, gondolom most már megvan, lehet tolni ezerrel a TT-t
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3735 üzenetére
Egyszer én is láttam, és azóta megvan
És így tudsz menni: gáááááz, fék visszakettő padlógáááááz megint, fééék
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3730 üzenetére
Ne csigázz, jöhet
-
Steady74
addikt
válasz
fatallerror #3716 üzenetére
tedd ki olyan nézetbe, hogy ne villogjon, hanem állandóan kint legyen. a gumi hőmérséklete, a kopás szintjének jelzése felesleges infó, mert verseny közben amúgy is üzemmeleg a gumi, azokat az idióta színeket meg úgysem lehet látni, érezni meg úgy is lehet, ha már nem tapad...
Shikaree: ha összerakom a kört rendesen, akkor a mostani PB-től 3 tizeddel jobb vagyok, ma ennyivel autóztam jobbat a második mérési ponton (0,268 mp), csak az utolsó kanyarban kiestem a pályáról, megcsúsztam, és buktam az időt. Szal a gatyeszt fel lehet kötni, hamarosan 1:14:8 végében leszek
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3689 üzenetére
Holnap ha lesz időm du leülni, meglesz a 14-es idő!
-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001 #3641 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3666 üzenetére
Este szerintem leszek, vendégek vannak/lesznek nálunk, utána viszont a szokott időben várható vagyok.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3658 üzenetére
persze, hogy szokott... de azt hiszem akkor is lenyomnád, ha csak 1-4 fokozatot használnál
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3630 üzenetére
Hát akkor meg balról autózlak körbe
Sikerült extrém rövidet fékeznem az új gumikon, és köszönet persze hermanyi kollégának
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3628 üzenetére
Fraps
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3612 üzenetére
Visszanéztem a Melburne-i videót, a két lekörözés katasztrofális volt... ahogy mondtam elsőre legalább 4-5 mp-et buktam, mert a célegyenes végén nem hagyott elmenni, a jobb-bal kombinációban először belülről próbáltam lekörözni, nekem jött, utána a másik oldalról, ott is leszorított, majd a füvön tudtam csak elmenni mellette. Utána mikor Veled harcoltam, a hátsó gyors részen úgy tudtam elmenni mellette, hogy a sikánt levágtam, mert leszorított, utána meg a füvön menten el mellette.
nem hiszem el, hogy ha kiírja, hogy lekörözés van, ott van az a kib@szott kék zászló, akkor nem néz hátra, hogy ki-hol jön. Ha valakit az 5. körben leköröznek, akkor legalább vegye a fáradtságot, hogy eltakarodik az ideális ívről. a célegyenesben meg ne nyomja már padlóig a gázt, hanem tegye az autót jobb vagy bal oldalra, és hagyja a gyorsabbat elmenni.mondom ezt úgy, hogy korábban rolly és bence is lekörözött, és nagyon nem esett nehezemre lehúzódni, lelassítani, akár a fűre is lemenni, hogy ne akadályozzam őket a versenyzésben. Miatta buktam el a melburnei első helyet, simán meglett volna, ha nem kell versenyezni vele....
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #3608 üzenetére
Figy, Te vagy Ferikeba vagy ki a t@köm a játékban?
-
Steady74
addikt
Kösz srácok, ma csak ennyi fért bele du, család már itt a nyakamon... azért fura, hogy kib@szaott indiában azt hiszem 3 db kicsi pályaelhagyásért, de mindegy, jöttem volna futam közben amúgy is.
Este ha lesztek, szóljatok.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3566 üzenetére
Szinte mindig kemény keveréken kezdek, így általában az időmérőn is azzal megyek. Ha egy felvezető, egy gyors egy levezető kört csinálok, és ezt megduplázom, akkor általában 92%-os gumival kezdek neki a versenynek, ami annyira nem rossz.
Így volt ez most is, a végére tettem fel 4 körre a lágyat. A benzinmizériáról: első kör fele rich, utána 2. kör végéig standard, majd 6 körig lean, és így marad 3 köröm rich-en, így futottam meg ezt az időt.Motion: köszönöm szépen, valóban, annyira volt izgalmas, hogy majdnem elaludtam
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3479 üzenetére
Feltettem, elrontott mindent...
11.9cet felraktam utána azt amit linkeltél. nos azóta ugyan 60 fps stabilan a kijelzett sebesség, de látszatra van vagy 10.. szaggat, csinál minden szart, nagyon nagyon nagyon laggol a kép. emellé meg úgy vibrál az autó festése, hogy elfárad a szemem...
11.8 megy vissza -
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #3555 üzenetére
Köszi szépen, 4 volt, nem 2
-
Steady74
addikt
Na most képzelj el egy versenyt SPA-ban, ahol az utolsó helyről indulsz, 9 pilótát kell letolj azért, hogy az első legyél. Küzdesz 8 körön keresztül, előzés, felzárkózás, boxból kivezető kört megnyomod... és az utolsó kört megkezdve van 3 mp hátrányod az első helyezetthez képest. Tudod, hogy meg tudod csinálni, képes vagy rá, gumik jó állapotban vannak. Az utolsó szektorban viszont hörög a motor mert elfogyott a benzin. A 3 mp-ből ledolgoztál 2,6-ot, a végére lett 15 mp mínusz.
Na ilyenkor ne kapjon agyvérzést az ember?? Saját sztorim volt...
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3488 üzenetére
Rolly, az a minimum, ha jön az asszony, akkor feláll(sz)
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3482 üzenetére
Hat igen. Raadasul Motion Spa-ban vegzett tesztje igazolt engem eloszor.
Este lesz valaki? -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3475 üzenetére
Két dologtól tartok. Mivel ez lesz az utolsó peccs (nyilván le fogják sz@rni a továbbiakban a játékot), ezért ez után sem lesz tökéletes.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3464 üzenetére
Nekem ringen a korlat vetett veget a versenyemnek az elso korben a celegyenesre fordulva. Lori melle akartam betenni a szekeret mert kicsit lecsuszott az ivrol es ugy gondoltam beferek. Kicsit aztan korrigalt, pont annyira h nem fertem mar el, a jobb kerekkel eltalaltam a korlatot, es ossze is tortem.
-
Steady74
addikt
Este lesz valaki egy benzin szimulációt lehetőleg nélkülöző gurulásra?
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #3450 üzenetére
Kicsit abszurdnak tűnik, de lehet, hogy igazad van: a mozgó tömeg miatt spórolnának
Eddig majdnem mindig olyan versenyeket futottam, ahol vagy üldöztek, vagy én üldöztem valakit, aki ráadásul, ha segítséggel megy, hát ha leteszem lean-re a keveréket, tuti utolérnek, vagy én maradok le.
Ennek a feltankolásnak mindjárt utána nézek.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3447 üzenetére
brutál kör nagyon! szép volt!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3440 üzenetére
Hát ha a shining your funnyman-t és a push a brown bear-t lefordítod szó szerint kiderül a turpisság
Amúgy két lángelme, Pepi és jómagam eszmefuttatása arról mi is lehet a háttérben
. Az egész egy mondatból indult ki: mix five fernando, mix five. Na innen hoztuk össze Pepivel skype-on ezt az elképzelt beszélgetést.
Pepi
nagy vagy
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #3434 üzenetére
és a második része a beszélgetésnek:
Massa: Hey, Dom, the bear has landed, repeat the bear has landed. What's next?
Dom: Already finished shining your funnyman?
Massa: I'm still working on it, but this overall.. very tight
Dom: Fernando, Massa reported the bear has landed, push push
Dom: Massa, c'mon kid you can do this!
Massa: Yes, yes, yessss I'm finished!!!! I'm tired...and unfortunetally I'm very deconcentrated, cause of our many secret missions.
Dom: Nice teamworkk guys, nice
Massa: Dom! Do you have any icecube in pit? My little d*ck is overheated -
Steady74
addikt
Szeretnék megosztani Veleteket egy titkos rádióbeszélgetést, amit az imént fogtam el:
Domenicali: mix five fernando, mix five
Dom: Felipe, Fernando is faster then you, Fernando is faster then you. Copy if you understood this message
Massa: sorry, i can't hear you, radio has over
Dom: Felipe, Mix 2, Fernando, mix 6
Dom: Felipe, your kers is overheated, don't use
Dom: Felipe, go and drink a coffe in lap 43 and after it piss and push a brown bear in the toilett
and you can shine your snake, before finish. Do you copy?
Massa: Yes I'd love it
Fernando: this is a team-order, isn't it? -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
Respect a tesztért, köszönöm szépen
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3428 üzenetére
Később olvastam amit írtál, ezért írtam az új hsz-t.
Néhány példa ahonnan meríthettek volna, a program fejlesztői mert ilyen az autóverseny:
Button, aki kíméli a technikát
Mindkét versenyző időmérő kört ment, de a lényeg látszik. Kigyorsítási szakaszon 16-18 ezer között van a fordulatszám. Nincs ez másképp versenyen sem, ha valaki mögött autóznak és meg akarják előzni. Most nem találtam hirtelen ilyen videót.
Én általában azért indulok el egy versenyen, mert nyerni szeretnék. Ehhez előzni kell, amihez gyorsabbnak kell lenned az előtted lévőknél.Ha ez nem valósítható meg alapbeállítással (Standard), akkor szerintem rossz a szimuláció megvalósítása. Nem arról beszélek, hogy egy métert is rich-en tegyek meg, hanem arról, hogy végig standardon, a technika adta lehetőségeket kihasználva. De pont ez gátolja a szimuláció, nem tudom az autó teljesítményét kiaknázni, csak 80-85%-ban, ami ebben a kategóriában vicc.
-
Steady74
addikt
Lejárt a szerkesztési limit: valóban nagy hiba, hogy nem én tudom megadni, hogy több benzinnel induljak-e, mint a felajánlott, de ezt is írtam már korábban.
Patch-ről van már valami hír?
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3420 üzenetére
szal talán tényleg lehet spórolni benyát a korai váltásokkal
Ezzel gondolom azt írja, hogy ha alacsonyabb fordulatnál vált felfelé, akkor benzint takarít meg.Tényleg nem értem, amiket írsz, hiszen épp a tegnapi futamról tett beszámolómban írtam le, hogy ha korán váltok, marad benya a végére, sőt még feljebb is tudom állítani 1 kör erejéig biztosan.
DE, és itt jön a de: autósporttól beszélünk, illetve annak egy digitális valóságba átültetett verziójáról. A való életben minden esetben, ha versenyről van szó, felkapaszkodásról, előzésről, akkor a pilóták dúsítják a keveréket.
Én folyamatosan arról beszélek az utóbbi 2 napban, hogy standard módban az én lábam alatt nem elég a benzin mennyisége egy versenyre. Kérdem én: ha verseny van, utol kell érni valakit, meg kell előzni, akkor miért kelljen egy szarul megírt program miatt lassabban közlekednem? Egész más úgy végigfutni egy versenyt, hogy valakiket állandóan üldözöl, körről körre javítanod kell az idődön, és egész más, hogy a 6-8 helyen autózik valaki, se előtte se utána senki, tehát nincs versenyben senkivel. Ezzel gondolom egyet értesz.Én sem várom el és hülyeség is lenne RICH-en végignyomni egy versenyt, de azt gondolom az a minimum, amit elvárhatok, hogy közepes beállításnál egy versenyt bírjon ki úgy az autó, hogy nem fogy ki az utolsó kör felénél.
Ismét leírom: véleményem szerint nem jól van megírva a benzin szimuláció a játékban.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3409 üzenetére
Sajnálom Pol, de totál nincs igazad, és qrvára nem cáfoltam meg semmit.
Standard módban végig kell bírnia a beletankolt benzin mennyiségnek egy futamot. Nézzél már meg egy közvetítést, hogy mikor váltanak a pilóták? Természetesen a leszabályozási fordulatszámnál. Versenysportban ez így van rendjén.
Amúgy meg ha ennyire a program által majdnem tökéletesen szimulált benzinfogyasztásról állítod, hogy jó, a motorfékes szakaszokon miért nem számolja, hogy nincs fogyasztása az autónak? Minden féktávon motorfékkel közlekedik az autó, ahol nyilván való, hogy üzemanyag nem ég el... Szóval ha végig standardon van a keverék, most is azt állítom: KI KELL BÍRJA A VERSENYTÁV VÉGÉIG!DigiXT: igen, nem pontosan fogalmaztam, nyilvánvaló, hogy a 18 000 fordulat az a pont, amikor felfelé kell váltani. 6-8 tizeddel mentem lassabb köröket, mint rendes tempóban.
Rolly: köszönöm!
Motion: köszi a post-ot, és is szeretem, ha "üvölt" a motor 18k környékén, hiszen ezért építik ezeket a szerkezeteket. Melyik pályán mentél? Spa pl azért gyanús nekem, mer sok a hegymenet, lehet azért ég el több benya.
Az én véleményem továbbra is az, hogy nem jól modellezték le az üzemanyag fogyást, emiatt nem tudom a saját tempómat autózni, így nem maradéktalan a játék élménye. Azonos feltételek mellett kellene igazolni vagy cáfolni, amit állítok, nem all assist on-nal.
-
Steady74
addikt
Kari,
Abu Dhabi nagyon nem az én pályám, itt még nem mentem rajta, egy kicsúszás miatt beestem egy elzárt részre, dsq. Mindig rossz ütemben találkoztunk, így ma nem tudtunk menni.
Isztambulban legalább kipróbáltam milyen benyát sprórólni úgy, hogy akkor váltok, mikor pirosban villan csak a ledsor.. hát mit ne mondjak, olyan mint csak félig megdugni egy nőt...
de legalább maradt két körre való cucc rich fokozaton -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3387 üzenetére
Na igen, ott még markánsabb a különbség.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3377 üzenetére
baszódj meg Te is
hihetetlen vagy)
-
-
Steady74
addikt
Ezt a kib@szott tetves sz@r rohadék hulladék módon összerakott pénzért vesztegetett nyavalyás programot b@ssza meg telibe az aki ilyen szinten kitesztelve adta ki.
Gondoltam TTzek egyet. Már ha nyomom a kormányon a start gombot, exe hibával elszáll. Bill-el belépbe ok, de nincs meg se a TT-s beállításom (3 napja TTztem, azóta online is voltam), illetve az összes kormány beállításom elment, de még ha vissza is állítok mindent, totál másképp reagál az autó, ez tuti.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3369 üzenetére
Persze, ez világos, hogy racionális mértékben túltöltik az autókat, de nehogy már itt a játékban amiatt nem legyen elég a benya, mert kihasználom a motor teljes fordulatszám tartományát.Ezen vagyok kész teljesen...
Másik a kijelzés, ja, kicsit röhej.. írja ki, hogy hány körre, vagy méterre vagy kuskityafasznyira elég a cucc a tankban. -
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3366 üzenetére
Nekem az első 2-3 kanyar a gáz, utána már érzem a tapadást. Manuális váltó valóban jelent előnyt féktávon, de ezek szerint nagyon kell figyelni mikor váltok fel. Ami azért nonszensz, mert egy 18 ezret forgó versenyautó motorjától elvárom, hogy minimum 18 ezernél váltsak
Amúgy meg azt sem értem miért nem lehet beállítani, hogy hány körrel, vagy hány %-kal több üzemanyaggal szeretnék indulni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3364 üzenetére
Hát ez csak amolyan elméleti okfejtés, kiindulva abból, hogy az automata váltóval gyakorlatilag végig standard álláson a benya sose fogy ki. Kigyorsításnál a TC elvileg csúszáshatáron tarja a gumi fordulatát, fékezéskor sem fog a kerék blokkolni, szóval, elvileg a gumi kímélésében is jelenthet előnyt, onnantól meg tovább tud mondjuk lágy gumin kint lenni.
Igen, buktam már el én is multiban első helyet a hideg gumik miatt Kóreában, és Valenciában is, tényleg nagyon kiszámíthatatlan az autó, a segítségek itt is jól jöhetnek.
-
Steady74
addikt
Sok példát hoztam már, de volt tegnap is egy: Spa, esős verseny, 2 kör SC mögött végig lean keverékkel. Esőben eleve hamar váltok. Egy kört volt rich-en a keverék+az első hosszú egyenesben, utána vissza közepesre, és az utolsó körben megint pirosan villogott a tank...
Polonic: mi hír van a második patch-ről?? Annyira belendült a CM az elején, most meg lapítanak.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3358 üzenetére
Ez kemény
Gyerekek: az tény, hogy nem lehet egy napon említeni a bekapcsolt segítségekkel való versenyzést a segítség nélkülivel. Egyrészt megvan a válasz arra, hogy nekem miért fogy ki a benya állandóan, Karinak meg nem (automata váltó, kipörgés gátló használata), illetve a gumikopás szabályozása is sokkal jobb. Valamint a segítségekkel versenyzők kopott gumival is tudnak egész kellemes féktávokat venni, illetve kigyorsításkor sem kopik a gumi alattuk annyira. Összességében ezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Viszont úgy gondolom nem kell kizárni őket a közös játékból,mert nem csak Karinak, pl a kontrollereseknek is szükségük van az asszisztokra, a bill-esekről meg nem is beszéltem. Persze lehet, hogy lesz majd a jövőben olyan szeró, ahol all assist off lesz, de az másik tészta. Így is élvezet Kari ellen versenyezni, kicsit jobban kell figyeljek a gumikra.. ennyi.
Viszont szerintem viszont a billentyűzetet, botváltót is hadrendbe lehet fogni annak érdekében, hogy kezetek ügyében legyen minden. Nálam a G27 második konzolján vannak a kiegészítő gombok, szal én is leveszem a kezem, ha keveréket állítok, vagy gumit választok.
-
Steady74
addikt
Húú, de sokan. Ha nem töröltem le, lehet felteszek egy múltheti Silvertone-i versenyt, Az első három kanyarban, kb 8X jöttek nekem, 2X forgattak ki... De ugyanazzal a német gyökérrel mentem végig úgy a Nürburgring célegyenesben, hogy teljes hosszban totál balra kellett kormányozzak, mert az a k@csög meg neki akart szorítani a falnak. Aztán elgurult a gyógyszerem és beleszálltam ezerrel a sikán előtt. Megköszönte, hogy bunkó voltam, de lesz@rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest