- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #6653 üzenetére
Szingapúr biztos népszerű lesz
mennék de nem leszek otthon...
MajaG: örülök ha segíteni tudtam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
pepusos #6606 üzenetére
Nekem a rajt előtt még a boxban egy 1mp-ekre megfagyott a gép, a Windows meg olyan hangokat adott ki mint amikor épp felismer egy hardvert. És közben a billentyűzeten folyamatosan villogott a Num Lock. Szerinted?
Soha nem volt még ilyen.. már álltunk a rajtrácson amikor átdugtam egy másik helyre a bill-t hogy ne görcsöljön be...
-
Motion_Blur
félisten
Assist OFF időmérő eredménye: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Nincs valakinek videója az első pár körről?
--Lorant--: természetesen grat Neked is
ftomi74: első etap elég lesz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6564 üzenetére
Utolsó körökben Neked is fogyott a naftád? Nekem a 27. kör első szektorában kivillant a piros, és így még nem jártam nem tudtam meddig lesz elég. Ezért rögtön levettem mix1-re és az utolsó 2 kört gyakorlatilag végiggurultam... pedig össz-vissz 2x használtam mix3-at a hátsó egyenesben és a célegyenesben. Nem gondoltam volna hogy ez kicsit megbosszulja magát a végére, szerencsére akkor már eldőlt minden...
Egyébként amikor letudtam az első kerékcserét azt hittem hogy elment a futam, mert két ember is volt közöttünk és Te már a meleg gumival tempót tudtál menni én meg szenvedtem. Aztán csak összejöttünk a végére
Én is gratulálok Neked és Tominak is
-
Motion_Blur
félisten
Köszi a gurulást, ahogy vártam a lágy gumin szenvedtem, de a keményen le tudtam dolgozni a hátrányomat Vixenhez képest, nagy verseny volt
Minden résztvevőnek grat!
ON/OFF verseny között az a 276 ezred mp-es különbség az nagyon komoly!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #6490 üzenetére
már pont rinyálni akartam hogy miért dob 403-at a malafree
Gratulálok és köszönjük
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6468 üzenetére
Köszi, az elég erős főleg utolsó helyről ha több meccse is volt!
Nekem pole-ból tiszta futamon 25p47mp ment vagdalások nélkül (talán egy volt), ennél már nem nagyon tudok jobbat szerintem, talán pár mp még benne van.
Én mindig lággyal indulok és utánra rakom fel a keményet, fordítva még 1x se próbáltam, ma este még kitesztelem mennyit lehet vele nyerni/bukni
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #6440 üzenetére
Értem, akkor mégis csak 2 kerékcsere volt az
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #6438 üzenetére
17 körre nem volt elég 3 garnitúra gumi? Azt hogy csináltad?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6429 üzenetére
Az én szemszögemből elsőként érkeztem a féktávra és az első jobbost elsőként vettem, után ki lettem kirakva. Aztán 3 kanyarral arrébb leszorítva a sóderágyba.
Ezek szerint megint szar volt a palacsintában? Akarom mondani a netkapcsolatolmban, vagy Live, vagy Bugmaster vagy legyen akármi az oka...
mod: ebben az esetben sajnos a ligában se fogok indulni, mert szellemként nem fogok versenyezni
-
Motion_Blur
félisten
Ez a leszorítósdi nekem nem jön be srácok... értem én hogy mindenki az első körben akar bizonyítani de azért talán a másiknak kéne helyet hagyni...
-
Motion_Blur
félisten
7-9ig én is ráérek
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #6366 üzenetére
20%-os sepangról épphogy lecsúsztam
na majd legközelebb
-
Motion_Blur
félisten
Mentünk páran egy próbafutamot Sepangban, részemről a tapasztalatok:
50%, clear, gumó/benya/törés ON
lágy-kemény-kemény taktikával mentem,
1. etap: szenvedés a nehéz autóval, FL: 1:30.5xx, jellemzően 1:30 vége, kopott gumón 1:31 eleje
2. etap: első kör után nagyon jó tapadás, FL: 1:29.6xx, jellemzően 1:29 vége, etap végén 1.30 eleje
3. etap: fél kör után kiváló tapadás, FL: 1:28.5xx, itt tudtam menni egymás után több 28-as kört is, aztán etap végére kiestem 1:30 elejébe mert Lean-re kellett raknom... ezt leszámítva végig Standardon használtam az autót
volt két ívlecsúszásom ahol otthagytam kb. 2-3 secet, ezt leszámítva nagyon következetesen lehetett zúzni a HRT-vel, kopott gumival az első mérési pont utáni bal-jobb kombinációban párszor 4 kerékkel csúsztam és még úgy is stabil volt a verda
ha setup kell valakinek szóljon, bár nagyjából ugyanaz mint az ausztrál
mod: ja és ilyen se volt még, tiszta futamom volt, egyszer se kaptam semmilyen figyelmeztetést se
kép: [link]
-
Motion_Blur
félisten
A live-ban hogy lehet egyszerre törölni a bejövő leveleket? Egyesével csak kínlódás és nagyon hosszú ideig tartana.. minden nap törlök 20-30at de szinte folyamatosan 100%-on vagyok...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6194 üzenetére
Jah, értem.
Nem reagáltam a Live üzikre, mert futottam a saját versenyemet.
Egyedül -
Motion_Blur
félisten
Érdekes volt ez a 20h-s futam. Elrajtoltam, mögöttem Vixen és Gaben küzdenek, 4. körben mindenki eltűnik kivéve Vixen. 5. körben egy pillanat alatt felugrik mögém 3sec-ről 1sec-re. Oké, megyünk tovább, ő kimegy áthajtásosra, utána már nem láttam... kövi körben ezt kapom: [link]
Közben kaptam meghívókat a kövi futamra, ahol már a 2. körben jártatok és pont bejött az SC.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #6170 üzenetére
okok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6068 üzenetére
Ha abban a pillanatban nem lépek akkor ott total crash és nem csak nekem annyira szar helyen voltam szvsz. Meg egyébként se mentem még felszáradó pályán, fogalmam se volt a gumistratégiámról meg hogy menet közben hogy kérek + pit stopot ha kell a száraz gumi stb...
Neked és azoknak akik végigmentek GRAT!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MC HOBO #6059 üzenetére
Kezdelek megérteni, ha velem ennyi minden történne ezzel a játékkal kapcsolatban már én is megsemmisítettem volna egy rituálé keretében.
Ma már kétszer kibaszott engem is... eddig ez összesen 4-5 alkalommal történt meg 50-60 alkalomból.
(#6060) --Lorant--: azért próbáld meg esőben assist nélkül szerintem
főleg amikor rajt után a TC-sek tolnak le amíg be nem áll a tempó. vagy megúszod vagy nem, remélem még időben nyomtam ALT+F4-et és nem szálltál belém amikor kiforogtam
-
Motion_Blur
félisten
"Connection fail" - mikor ha nem most
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MC HOBO #5948 üzenetére
Ezt a képet ne vedd figyelembe, mert Montrealban készült
Meg a szívbajt hozod itt rám
mod: toltam most online és HRT-vel benya és gumiszimes futamon 1:21.5-öt mentem a kemény keverékkel, szal én kérném ezt az autót
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #5900 üzenetére
Bizonyítékul szolgáljon ez a videó, hogy én is ott voltam: [link]
Feribacsi555: ha 10-15-en összedobjuk, nekem annyit megér
nyilván az 1GB-osat kellene
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #5899 üzenetére
Ez hihetetlen, már megint nem láttatok a futam elején semmit belőlem... 15/1mbit-es netem van 14ms-os pinggel. Torrent és minden progi ami zavaró lehet kilőve. Mit csináljak még? Router mögül nyomom, de ez csak nem lehet gond
A videó egyébként faxa, néha kicsit alulkormányzottnak tűnik a Merga
-
Motion_Blur
félisten
setupom Melbourne GP-re:
Wings:8-11
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:129 2:157 3:183 4:210 5:240 6:273 7:312
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.11 0.32tudom hogy mindenkinek más jön be, de többen kérdeztétek, ezért rakom be! HRT-vel nagyon adja!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #5880 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5863 üzenetére
Bazz tényleg
ahogy látom nem nagyon zavarta a dolog
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #5849 üzenetére
Nem bírták elviselni hogy körönként kapnak 3-4 mp-et és bevártak... futam közben végig azt hallgattam ahogy egymásnak gagyognak meg engem szidnak. Aztán persze összetörtek totálkárra.
Mute all playerst miért csak a lobby-ban lehet nyomni? Nem lehet azt beállítani valahogy hogy minden egyes meccs úgy induljon hogy le legyen tiltva a pofázás?? Mert engem k*rvára idegesít amikor egész futam alatt vagy szól valamilyen zene vagy ordibál a sok kretén...
-
Motion_Blur
félisten
Mocskos rohadt szarevő franciák... soha nem játszottam még ekkora mocskos cigányokkal...
-
Motion_Blur
félisten
Szépet futottatok srácok, grat mindenkinek!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #5727 üzenetére
Az kemény idő nagyon
8-11 és 9-11-es szárnnyal próbálkoztam eddig TT-ben és GP-ben is, de gondolom Te 5-11 vagy, 6-11-el mész
Rolly Dy07: azért online equal-on nincs akkora különbség az autók között mint TT-ben, de sajnos érezhető.. szerintem RB, Ferka kb. fél mp-el lehet lassabb mint a Meki.
-
Motion_Blur
félisten
Én a maira nem tudok jönni mert éppen Raikkonen visszatérését fogjuk ünnepelni
remélem a holnapira rendbe jövök
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #5653 üzenetére
Boxkiállásod után pont úgy jöttél vissza hogy egymáson voltunk féktávon, mekkora volt
hideg gumin talán kicsit túl óvatos voltam, ezt leszámítva elég tiszta futamon volt szerencsére, az utolsó 2 körbe már kicsit belespóroltam addig meg ami a csövön kifér
giigz: szerintem ezen a héten minden este tarthatunk próbafutamokat ilyen tájt
-
Motion_Blur
félisten
Jobb lett volna ha fél mezőny a sóderben végzi az első kanyarban? Én írtam karilla-nak hogy ne legyen törés, mert itt most az számít hogy ki milyen versenytempót tud futni. A roncsderbi majd a liga első futamán kezdődik ne aggódjatok!
Eredmények:
Grat mindenkinek, jó hogy össze tudtunk tényleg jönni ennyien!
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól látom még nincs szeró
-
Motion_Blur
félisten
egyébként az mi alapján fog eldőlni hogy most este milyen autóval megyünk?
rank? -
Motion_Blur
félisten
nekem ok a ma esti 21h-s kezdés és az se érdekel hogy ki, mit használ
mod: 22h-ig vagyok
mod2: csak legyen Q szerintem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
pocokxx #5417 üzenetére
Nem.. az assist lényege az lenne hogy aki bill-el vagy contorllerrel játszik az stabilan tudjon menni, azaz javítsa a kezelhetőséget. De egyáltalán nem arra találták ki hogy jobb időt lehessen vele elérni. 2010-ben ez tökéletesen működött. 2011-ben is még, de már kevésbé... patch után meg egyértelműen hátrány az off, mehetek akármilyen tökéletes kört, ha a pálya karakterisztikája annak kedvez aki full TC-vel zúz végig rajta. Istanbul Park eddig a legszarabb ilyen szempontból... olyan csókák virítanak az első 10ben a leaderboardon akik eddig a fasorban se voltak...
És igen, bassza a csőrömet
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sanya595 #5412 üzenetére
Én is, bárcsak ne tettem volna...
Elejében 1:18-19-es idők assist-al, 1:20.6-al nem férek be az első tucatba... 8-as kanyarban 6. fokozat RPM limiterrel fogom meg az autót különben úgy elszállna mint a szar..
Ezen a pályán lehet 1-2mp az assist előnye vagy fake idők? Igazából mind1, mindkét esetben gratula a CM-nek
Sanya595: grat az időidhez!
én kipróbáltam Interlagosban TC-vel, teljesen máshogy kell rá beállítani az autót, mivel ugye túlkormányzásról szó se lehet, belőttem a verdát és az első 2 kanyar után láttam mögöttem a fehér pöttyöt, ki is léptem rögtön..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5409 üzenetére
22.8 alá ne menj, odáig már nem tudok ledriftelni
Pepi79: +1
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #5330 üzenetére
wááá, köszi, nagy vagy!!
-
Motion_Blur
félisten
mi folyik itt kérem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest