- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
ja, este 10 körül felnézek on lány, hátha lesz valaki.
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4213 üzenetére
Ott a piros pont
Cheaterrel még nem találkoztam, illetve cikkekkel sem nagyon a neten, mint pl annak idején a GRID esetében.
Ha valaki nagyon gyors az nyilván azért van, mert valóban ismeri a pályákat. Rolly pl. 3 körön egyet vert rám singapúrban, mert fingom sem volt a pálya vonaláról sem, ő meg csukott szemmel végig megy rajta
Ace Grap 1st elég sokszor csinál szerót, hozzá érdemes csatizni, fair angol srác, általában az ő szeróján ritka a k@cs@g.
R -
Steady74
addikt
Szia Zodo!
Valenciában kétféle beállítás működik szerintem. Ha az időre hajtasz rá, akkor közepes leszorító erővel kell menni, és akkor a kanyarok előtti féktávokon illetve a kanyarokban tudsz időt hozni. Futamokon szerintem egyértelműen a kis leszorító erő az előnyös, mivel szinte csak a híd utáni gyors szakasz végén lehet előzni (multiban persze), viszont hátránya, hogy kicsit idegesebb az autó kigyorsításkor.
-
-
Steady74
addikt
vagyok on line akinek lenne kedve...
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4137 üzenetére
Szia Bence,
Több alkalommal is voltam már fent multizni, igaz csak este tudok játszani, de akkorra már a kis siheder f@szok elmennek aludni, szóval nekem nem volt még ilyen élményem itt. Grid-ben igen, de az mást tészta.
Ha valaki csinál szerót, vagy fent van és multizik, ajánlom ide is kiírni, hátha valaki kedvet kap és csatlakozik.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4114 üzenetére
ok, akkor lehet h ilyen szerókat kellene indítani.
Képzeld, Pincér is átállt F1-re, ha minden igaz ma este nyomunk egy kis versenyt. Akinek van kedve jöjjön, 10 körül indítom majd a szerót. Pepi sztem megint nem fog jönni, lassan már azt sem tudja merre van a jobbkanyar
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4077 üzenetére
Coll off- ban van szélárnyék? Azt vettem észre mintha pár helyen, nem tudom milyen körülmények között nem működne :S
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4073 üzenetére
a gép a hálószobánkban van, a párom 2 méterre alszik. Amikor 7ből kell 2be visszapakolni pl, neki zavaró. Elég fémesen kattog a lepkeváltó, ez zavarja játszani meg csak este tudok, ha lefeküdt a család. Így marad az automata, sajna.
Meg az enviroment-et 0-ra kellett venni az ffb beállításoknál, mert nem tudom miért, de annyira csattogott akár 10%-on is a kormány,ha rámentem a kerékvetőkre hogy az valami elképesztő.
Jobban szeretem amúgy a 10 vagy 20%-os futamokat, de a srác, aki indította a szerót most ilyet tett be.
köszi az elismerést, de nagyon látszik a 2 hét kihagyás, spa első kör nagggyon gatya lett -
Steady74
addikt
ez így van. Heti 1-2 alkalommal van lehetőségem játszani, van már egy pár külföldi "barát" a live-on, aki ha belépek azonnal játszani hív. Szerencsére egyre több a magyar is, szóval élvezetes meccsek vannak.
A második monzai futamot nem töltötte fel rendesen a yt valamiért, most itt a link rendesen:
-
-
Steady74
addikt
Tegnap esti multis versenyekből párat lekameráztam, íme:
Szimulációk bekapcsolva 3 körös versenyek voltak. Nálam minden segítség kikapcs, autómata váltó be, mivel nem tolerálják itthon a kattogást
éjjel.
-
Steady74
addikt
Este, ha a sors, az asszony, a szakdolgozatom meg az égiek is úgy akarják tudok végre kicsit gurulni. Lesz valaki 9-10 körül fent?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3976 üzenetére
az első betűt kell azt hiszem megadni abból a szóból, amit kiírt. Nekem a Ferrari F-je volt a feladvány
-
Steady74
addikt
válasz
pityaa23 #3852 üzenetére
hát az szép, ha már itt is tele leszünk idiótákkal. gyűjteni kell ezeket a neveket valahová, és ha megjelennek, kib@szni őket.
GRID-ben több olyan versenyem is volt a Nürburgringen pl, hogy a 2 körösre kiírt verseny nekem, aki a 2. voltam az első kör felénél véget ért, mert a cheater köcsög addigra 2x körbeért... -
Steady74
addikt
válasz
Rototti #3849 üzenetére
télleg, futam van a hétvégén!
Nem voltam 100%os futamon, lehet, hogy kiakadt valami a live-ban.
Remélem egyszer azért összeakadunk. Én a valenciai, a monzai, a brazil, a belga pályákat ismerem eddig, ezeken szeretek menni. Rolly múltkor kiborított szingapúrban
, sose mentem azon a pályán, úgy hogy nagyon-nagyon gáz volt. Tetszett, de Rolly ellen menni, ahol ő otthon van, azt hiszem nem kell mondjam
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3703 üzenetére
basszus, szép idő... 1:06 vége-közepe felé tartok még TT-ben. Milyen beállításokkal mész ilyen időt?
A peccs tényleg szar lett, ez inkább rontás, mint javítás. Ha nincs bekapcsolva a vsync, olyan érzésem van, mintha 5 mp-enként belassulna a játék, de mindig!!4 Átlag fps-re 1920x1200ban dobot 84-et a benchmark, min-re 57-et, de tuti, hogy valami nem stimmel...
-
Steady74
addikt
peccs felrakva, kicsit sem látok változást egyelőre a játékban, kivéve, hogy TT-ben valóban nem b@sz oda egy kicsúszásét invalited next lap-ot. Az optimalizációról meg ennyit:
alig használ az erőforrásokból, szóval van még benne tartalék bőven...Rolly, bocs, kifagytam vagy nem tudom mi lett, de nem volt időm már visszamenni, fenti kép és alvás. Grat, nagy voltál végig!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3622 üzenetére
f@sza
tehát akkor csinált a codemasters egy 80%ig kész játékot, majd kiadott erre egy 60%os patch-et.
jó állunk... -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3616 üzenetére
olvasom a hsz-eket, és elment a kedvem a peccseléstől, ez inkább pöcsölés..
kérdés az, hogy tudunk-e egymással multizni, ha nm tolom fel a peccset?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3401 üzenetére
szakadj szét
grat az idődhöz, szép volt!Tegnap elkezdtem gyakorolni a brazil pályán, nem sok híja van, hogy elkapjam a TT-s idődet! Igaz még sok az elfékezésem, az első szektorban még előtted vagyok, utána veszítek mindig.
Amit furcsállok kicsit a játékban, hogy a szárnyállások a beállításaim szerint szinte minden pályára, amin eddig mentem ugyanazok. Monza (első/hátsó) 3/1, Valencia 4/1, brazil 2/1, Spa 2/1. Nagyon hasonlóak a neten taláható beállítások is.
Kétlem, hogy mindegyik pálya kis leszorítóerős lenne, Valencia kifejezetten közepes, brazília szintén. Szerintem.Hogy lehet egyszerre több ghost car-t betölteni TT-ben?
-
Steady74
addikt
Próbáltam tegnap egy kis Valenciát, de már nem TT, hanem GP practice módban, mivel sokan kifogásoltátok, hogy a TT idő nem mérvadó. Amit nem értek, hogy hogyan lehet egy pályán 3 mp különbség két azonos körülmények között megfutott körből. Mielőtt mindenki felhorkan, leírom mire gondolok.
Azt mondtátok, hogy a TTben a gumi ideális hőmérsékletű és állapotú, a benya is ideális mennyiségű. A pálya tapadási javulásáról fogalmam sincs. Practice módban 3 kör megtétele után, mikor már a benzin alig 3 körre elég, a lágy gumi még 95-97%-os, tehát közel azonosak a körülmények a TTben szimuláltakkal, meg sem tudom az ottani időmet közelíteni.
Ha a körülményeket elemzem, lehet nagyon hasonlóakat teremteni, de ez 0,5 mp-1 mp közötti plusz időt eredményezhetne maximum. Nem 2-4mp-et.
Vélemények? -
Steady74
addikt
válasz
Dantenero72 #2742 üzenetére
Honnan veszed, hogy nem tud???
Lehet, hogy nem akar, vagy nem szeret... vagy zavar másokat a lakásában, családjában...
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2709 üzenetére
1:38:728 TT-ben a legjobb időm eddig ugyanitt, minden segítség kikapcsolva. Kicsit gyúrok még, aztán nézek egy GP practice-t. Egyéni beállítással mentem én is.
-
Steady74
addikt
Az alábbi linken menj végig minden lépésen! Én elsőre kihagytam az Xbox-os részt, de kell! Mert hiába állítod be a Live-on az adatokat, a http://www.xbox.com/en-US/live/joinlive.htm linket kell leellenőrizni, hogy OK-e minden. Nekem ide nem hozta át a Live-ban megadott címet, és be sem engedett, hiába volt meg a jelszó.
Sok sikert.
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #2124 üzenetére
a tegnap este gondolom jó volt valakinek
sikerült multiban két olyan pályán menni, amit nem ismertem, gumiválasztást elb@sztam, szóval inkább volt egy városnézés, mint verseny - nekem. Monacoban meg nekicsaptam a falnak az autót, majd abban a pillanatban kidobott, és nem tudtam vissza menni. Az látszik, hogy van mit fejlődnöm, Unbais-sal jól nyomjátok már!
-
Steady74
addikt
dx9-ben igazából volt. Ez a konfig GRID-ben minden maxon, 1920x1200-ban tudott 160-180 fps-t, itt elvártam volna, hogy legalább egy 60-80 között tudjon, erre nyomott 27-30-at. Szerencsére a dx11 buherálás megoldotta a problémát, bár sokszor van, hogy TT alatt is be-beröcög a kép, de mindig ugyanazon a szakaszán a pályának Monzában.
Mikor jössz játszani? -
Steady74
addikt
válasz
manutdzoli #2088 üzenetére
Sajnálatos bug a játékban, amit Te váltasz ki. Megfelelő sebességgel kell bemenni a boxba, ha ott gyorsabban mész, mint a megengedett, akkor van az, hogy továbbtart a boxban, mint kéne. Figyelj, hogy a fehér vonalat milyen sebességgel léped át!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2076 üzenetére
hát én nem tudom, hogy mi van a driverekkel, de a 10.8-as sem volt már jó, nem kezelte az 5970+5870-et rendesen, illetve el sem indult rendesen a Win7, a 109-cel meg egyszerűen kék halál van! Ha indul az OS lemegy a Win7 beúszó ablakos rész, utána meg kékhalál...
Szóval 10.4 fent, dx11 belőve, 60 fps stabilan megvan így. -
Steady74
addikt
válasz
LA_COSTE #1918 üzenetére
Eddig Monzára van beállításom, amivel TT ben 1:21-et tudok, versenyben 1:23 végét sikerült menni. Ha multizunk, és olyan pályákon megyünk amire nincs spéci beállítás, hátrányban leszek. Ezért kérdeztem, de játékra lehet elé a quicksetup.
Tegnap megvolt az első online skill, egy horvát gyereket nyomtam le Monzában, 2 futamot mentünk, 2X5 kör, sima győzelmek voltak. A srác nagyon fair volt, mondjuk vagy 3X bevártam, mikor kipörgött
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1822 üzenetére
hááát, ennyi van a kevés gyakorlás hátránya. Alig 3-4 óra van eddig összesen, szóval... ég így is van benne egy 6-7 tized legalább, ha azt sikerül megtalálni, akkor mág a GP-ben sem leszek annyira rossz. Elszöszölök a beállításokkal is, este ha lesz időm, akkor a felfüggesztés-hasmagasság lesz porondon
Üdv
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1785 üzenetére
ABS kikapcsolva volt tegnap már, így kicsit rosszabbak az idők, de éjfél körül már nem volt kedvem tovább próbálkozni:
Egyedül a kipörgésgátló segítség van bekapcsolva mediumra még, hogy gyakoroljak kicsit, de utána. vélhetően az is el fog tűnni
-
Steady74
addikt
Tegnap belőttem a dx11-et, a korábban leírtak szerint, és nem hittem a szememnek: stabil 60fps, mindenhol, illetve a pályák előtti töltési idő a töredékére csökkent. A tippekből nekem dx9-cel "bemutatott" vagy 8-10-et, most 1!
Rolly, hogy állsz köridőkkel Monzában? Tegnap kikapcsolt ABS-szel mentem először, de egyelőre messze vagyok a saját pb-mtől, meg beállításokat próbálgattam, de még nem az igazi. Végsebességre mennyit mész célegyenes végén?
-
Steady74
addikt
Az a fura, hogy 30 fps-ekről beszél és mér mindenki...
Nálam olyat vettem észre, hogy ha indul a TT pl monzában, akkor az első körökben 27-28 fps van, újabb körökben felmegy 60 fps-re az érték, viszont egyes kanyarokban bedöcög 30 alá innen. Viszont ami fura, hogy Fraps-szal sem veszít max 1-2 fps még a 27ből is. Összehasonlításképp GRID-ben 150-170 fps-em volt, itt reméltem legalább a fele meglesz.
-
Steady74
addikt
ha lesz időm este megnézem a 12 szál mit tud.
Azt látom, hogy a prociban is meg a VGA párosodban is rengeteget "hagy" a program, legalább 30-40% még benne van. Ezért nem értem miért ennyire gyenge az fps értékem. Lehet, hogy szoftveresen van korlátozva valami? :S Ki kellene tesztelni.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1588 üzenetére
TT, száraz idő
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1570 üzenetére
Hallod, mióta nem szálltál ki a az ülésből?? Egyfolytában nyomod, leves is szívószállal, mobilkatéter meg kacsa bent figyel
Azért kíváncsi leszek az időidre. Fura, hogy néztem onboard vidiket valós futamból, sok féktávot 100m-nél kezdenek (célegyenes vége pl.), míg a játékban nem tudom beengedni a 150 tábla alá, mert kicsúszok, nem tudom bevenni a kanyart. A célegyenes eleje meg annyira pattog, hogy Pepi padlólemezét láttam szombaton
-
Steady74
addikt
Monzában tolja-e valaki? Száraz idős eredmények kellenének összehasonlításképpen. Jelenleg 1:21 eleje, ami megy.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1215 üzenetére
felvettelek!
-
Steady74
addikt
na csak azért ...
1000! -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #953 üzenetére
persze, nekem sikerült már megcsinálni a LIVE acc-ot, igaz elég kacifántos
többször volt linkelve, ezen mentem végig:
LIVE UTMUTATONem értettem, hogy az Xbox-os részt miért kell megcsinálni, de tényleg nem ment nélküle
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #945 üzenetére
arra leszek kíváncsi! Nem tudom mennyire lehet megközelíteni a valós időket, minden esetre érdekes lesz.
Amúgy mi a különbség a TT és az időmérők között? Mit kezel másképp a játék, hogy eltérőek az idők?
-
Steady74
addikt
hétvégén lesz valaki online a gammával? ki kellene próbálni!
Pepi79-cel tuti tolni fogjuk, ha sikerül videót rögzíteni, akkor azt meg is osztjuk majd
-
Steady74
addikt
sokan a grafika miatt az esős versenyekkel kezdenek, de nekem valamiért ez nem tűnik jó metodikának - a saját elképzelésem szerint.
Először száraz pályán akarok megtanulni menni kikapcsolt (ill ha jól emléxem hard) assistokkal, és ha jól megy, majd akkor jöhet a sokkal nehezebb esős versenyzés. Du már nálam lesz az boltos verzió!
Pepi
-
Steady74
addikt
kezd savanyú lenni a szám íze:
- az autón lévő elemek úgy törnek, mintha üvegből lennének
- repülnek a kerekek össze vissza, holott elvileg le vannak láncolva, nem repülhetnének, csak extrém esetben
- 1:17-nél olyan, mintha egy fura star wars játékban lennékAzt hiszem kb az első 20 online versenyünk rövid összefoglalóját előre megcsinálták
-
Steady74
addikt
itt kicsit hamarabb mutatják a megjelenést, ami nyilván nem lehetséges, de egy újabb bolt, ahol előrendelhető a gamma:
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
A Live-ról tudtok bővebb infót adni? Mennyire hasonló ez az XBox-os live-hoz? Kell-e itt fizetni? Dirt-nél az hogy mgy ez?
Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
dugojancsi #257 üzenetére
"egyszer kereket kell cserélni."
és hányszor kell majd kimenni új orrkúpért? lehet, hogy minden körben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest