Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5304 üzenetére
LEhet, hogy én is leszek meg pepi is, noha az alkoholos mámor miatt csak olyan pályákon fogok menni, amit ismerek
előre, tudatosan, aljas szándékkal elkövetett csoportos italozás lesz ma este
persze csak finoman
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5292 üzenetére
Esős német nagydíj előtt már tudtam, hogy ki fog fagyni a játék. Ha a LIVE-ban olyankor matatok, vagy kapok üzenete, amikor autosave van pl, a következő játéknál, mikor betesz a pályára egyszerűen elszáll a játék. Onnan veszem ezt észre, hogy a LIVE világoskék háttere totál sötét kékre vált, ami azt jelenti, hogy szevasz, el fogok szállni.
Bocsi ezért a tegnapi nap folyamán, de ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5281 üzenetére
én fent vagyok!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
MontyCrew #5226 üzenetére
kinőni?? ugyan már
36 éves vagyok, és nem nőttem ki belőle
Sztem nem sok változás van, ami a konkrét játékélményt befolyásolja. Nekem a játékok betöltése lett sokkal, kb 10X gyorsabb dx11 ben, de nem sokat érek vele, mert multiban általában fél percet várok a többiekre, mikor bedob a garázsba
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5220 üzenetére
hehe
én majdnem tengeribeteg lettem mikor f1 után áttértem a gridre, valóban olyan az érzés, mintha egy ladikot vezetnél, billeg, inog, még egyenesbe se tudtam menni veleAztán ráéreztem, csúsztatni kell a szekeret ott rendesen, nem mint az f1ben, ahol fordul szépen az autó. a korábbi idejeimhez képest + 1-3 mp-cel vagyok lassabb
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5189 üzenetére
Nagyok voltatok, grat mindenkinek! Rolly, klassz a videó.
Monaco durva volt, amit ott kaptál
Bence sokszor más dimenziókban autózott ahogy láttam, sok futamot nyert, Gurut is jó volt látni! -
Steady74
addikt
1 hét az államvizsgáig, utána izzítom magam én is!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5167 üzenetére
140% vagy semmi
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5162 üzenetére
50%-ban benne vagyok, csak ne szingapúr legyen
-
Steady74
addikt
válasz
Neil Watts #5112 üzenetére
ATV-t most is tudsz HD-ban nézni
Nyáron a foci VB-t néztem HD-ben, hát valami beszarás milyen jó volt a f@s sima adáshoz (UPC) nézve. Igazából csak ilyen adások esetében van létjogosultsága a plazma meg LCD TVknek, mivel hagyományos TV adásra még jobb a CRT. Sztem
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Köszönöm mindenkinek, jó volt!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4962 üzenetére
A map-ot nem használom, engem csak zavar. ha közel van valaki azt úgy is hallom, vagy látom
Ja és persze vagyok
-
Steady74
addikt
válasz
whabaky #4940 üzenetére
Igen van, sőt kell!!
Nézd meg racedepartment oldalát mennyi féle beállítás van, száraz, könnyű eső, nehéz esőre. Figyeld meg, hogy mennyire más beállítások kellenek különböző körülményekre azonos pályán, így láthatod, hogy igen is állítani kell a beállításokat.
Persze ez sok idő, a móka,a játék élményéhez elég a quick setup meg az a 30 mp amíg indul az verseny
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Ezt próbáld ki, alapnak jó, de magadhoz kell igazítanod.
Updated setup for McLarenAerodynamics
Front Wing Angle: 5
Rear Wing Angle: 1Braking
Balance: F 5r0% - R 50%
Pressure: High
Brake Size: SmallBalance Ballast Distribution: F 100% - R 0%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 8
SuspensionFront Ride Height: 1
Rear Ride Height:
Front Spring Stiffness: 3
Rear Spring Stiffness: 4Gearbox
Gear 1: 156 kph / xxx mph
Gear 2: 190 kph / xxx mph
Gear 3: 222 kph / xxx mph
Gear 4: 255 kph / xxx mph
Gear 5: 291 kph / xxx mph
Gear 6: 343 kph / xxx mph
Gear 7: 380 kph / xxx mphEngine
Throttle map: Fast
Fuel: FixedAlignment
Camber front: -.90
Camber rear: -2.90
Toe front: 0.13
Toe rear: 0.44 -
Steady74
addikt
miért nem guglizol, ha egyedül nem egy a beállítás?
A gugliba írd be f1 2010 monza setup dry... -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4923 üzenetére
Én kb este 1/2 10 körül tudok csatlakozni, annál hamarább nem hiszem, de hajnalig tudok maradni.
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #4912 üzenetére
Pedig a 10%is kihívás ám! SPa pl megvan lágy gumival, Valencia az első köröktől függően szintén, a többi pálya kemény keverékes. Azzal meg kicsit másképp kell vezetni, ezért is mondom, hogy az is kihívás.
Multiban kifejezetten élvezet a 10%-os futam nekem, mert általában mindenki lágy keverékkel indul, és az utolsó 2 körben, ha tudom tartni a lépés többé kevésbé az élmezőnnyel, akkor sokat lehet előzni, mert elfogynak a lágy gumikEste leszek én is, a tegnap este egy kis nosztalgia keretében telt, Pepi-vel GRID-eztünk, de ma este jön Ő is!!
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4885 üzenetére
kifejezetten a ma és a holnap estére gondoltam, ahol baráti jelleggel, kifejezetten a versenyzés élményéért gurulhatnánk.
Igen, sajnos én is érzékelem, hogy kezd a multis társaság felhígulni, ritka az, hogy ne lökjenek ki egy versenyen legalább 2X. DE legalább még nem tartunk ott mint a GRID-ben, hogy tele van cheaterrekkel a mezőny, szembe jönnek, elbújnak majd neked mennek meg ilyenek.
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #4883 üzenetére
ez azért ennyire nem evidens, éppen Monacoban nem. Hiába vigyázol magadra meg másra, ha véletlenül valaki elnéz egy féktávot az első kanyarban, lehet, hogy végigülöd az egész versenyt a székedben vezetés nélkül, mert összetörik az autód. Itt nincs bukótér, ide kell, hogy kivegyük a törést.
Azt kell szem előtt tartani, hogy elsősorban játszani akarunk, kikapcsolódni, és nem mérgelődni, bosszankodni. A játékélmény az első, a helyezés csak a második szerintem ilyen "baráti" jellegű versenyeknél.
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4870 üzenetére
Pénteken nem hiszem hogy leszek, mert egy kis GRID-ezés van tervezve a régiekkel, én személy szerint szombatra fókuszálok. Bár ki tudja, lehet, hogy benézek
.
Monaco nagyon érdekes pálya, esetleg kivételt tehetünk a sérüléssel kapcsolatban, itt lehetnének törhetetlenek az autók.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4864 üzenetére
Szia Bence!
Elvileg a szombat estét tervezgetjük, akkor lenne egy komolyabb csapatás magyar szeróval. Külön szabály lesz érvényben Rototti és Rolly kollégákra: kizárólag 4-5-6 sebességi fokozatokat használhatnak
Azt javaslom legyen egy előre megbeszélt forgatókönyv, hogy ki és hogyan állítsa össze a szerót, mert ha live-ozunk, tuti fix hogy ki fog fagyni a game előbb-utóbb.
Várom a további javaslatokat!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4859 üzenetére
Sziasztok
20 % ok, időmérő nélkül, erre szavazok én is. a szeró beállításoknál meg kell adni, hogy a pontok alapján fordított legyen a rajtsorrend, így aki tapasztalt, az hátrébb indul. Törés, ütközés full. A pályák amiket javaslok: Monza, Spa, Montreal, Valencia, Brazil, Ausztrál, Monaco, hockenheim, Abu Dhabi és Rolly kedvéért szingapúr
Időjárás dinamikus legyen sztem.
-
Steady74
addikt
on line vagyok, akinek van egy kis kedve jöjjön
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4845 üzenetére
Igaz! A feltöltés sebessége kevésbé számít mint a stabil és jó gép.
GRID-es korszakban Pepinek ideiglenesen olyan net-je volt, hogy 20k volt a feltöltési sávszélessége, és 8 fős szerót simán ki tudott szolgálni mint host. Emiatt voltam ki, mikor Zyl folyton a saját netjével villogott...
Szombat este jónak néz ki, 10 után leszek kb.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4783 üzenetére
Köszi Rolly a videókat, már viszket a tenyerem
Nálad is látható, hogy még mindig nem jó az elejéről indulni a mezőnynek, mert szinte mindig megtolnak az első kanyarban, onnan meg visszajönni az élre szinte lehetetlen. Német pályán szépen kaszálod az első kanyart. Spa igazán tetszett, látszik mennyit hoz a manuális váltó féktávon (akár csak Rotottinál), az első hosszú egyenes utáni sikán előtti féktávod jó 30 m-rel rövidebb, mint amit én tudok venni, de legalább megnéztem hol kell belső ívre húzódni
Isztambul esős race tényleg jó, ilyen körülmények között látszik ki tud vezetni. Az előzésekhez grat, ha jól láttam Gringo kollégának intermediet gumijai voltak, a féktávokon nagyon lehetett látni a különbséget, a végén meg már kigyorsításnál is. Neki úgy láttam a végére elfogytak a gumijai. Esőben a kedvencem SPA, múltkor 9 kört sikerült menni megpördülés nélkül, és nyertemA gyorsmenüt hogyan használod menet közben? SPA-ban láttam felvillant egy pillanatra. mikor szoktad használni?
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4760 üzenetére
Nem, nem valós COD hanem virtuális csak... bár egy kis soft ball lehet hogy jó lenne, vagy esetleg lehetne rugókat dobálni egymás fejére, persze bukósisakban, és aki úgy néz ki a végére mint Massa nézett ki az nyer
persze ez nem komoly
Ezúton szeretnénk minden kedves fórumtársnak és versenyzőtársnak (Pepi imádlak) Boldog Új Esztendőt és egy jobb F1-es játékot kívánni a jövő évre.
Az aszfaltcsíkon találkozunk, addig is SUIT UP!!
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4757 üzenetére
LOL, már tettlegesség is lesz, szóljatok, megyek
Vagy, lejátszunk egy F1 Melburne 100%os futamot, aztán meg gyorsan COD és lelőjük egymást
Rolly: a hétvége nem jó, vasárnap érünk haza a családdal, 2 hete nem voltunk otthon, szóval nem a játék lesz az első, a kedd lesz nekem az első jó este, ha akkor (nem a szokásos ígéretek) leszünk páran csinálhatunk egy jó kis szerót. Persze Szingapúr is benne lesz
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4737 üzenetére
Köszi!!!
Egyre jó volt a videó: meglátni, hogy mennyivel később tudsz fékezni a manuális váltó segítségét használva! A célegyenes végén nekem a féktáv ott van, ahol bal oldalon belóg egy elektromos jelző, olyan doboz forma. Te attól beljebb fékezel vagy 30-50 méterrel, ami bosszantó.
Miért nem tudsz multiban felvenni?ha már az aláírásodban - ahogy már megbeszéltük Spa szerepel - fel tudnál tenni egy Spa kört? Kíváncsi vagyok ott hogy nyomod, milyen íveket, féktávokat sikerül menned. Köszi előre is!
-
Steady74
addikt
Gyerekek,
lassan 2 hete nem volt lehetőségem játszani a játékkal, lassan elvonási tüneteim vannnak
Valaki tegyen már fel egy két multis videót, néznem kell már valamit
Január 4-én visszatérek!
-
Steady74
addikt
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4581 üzenetére
fogalmam sincs, sztem nem lennék gyorsabb, max jobban látnám a pályát a +2 monitor miatt, de a szék itt zavarni, GRID-ben sztem hatásosabb lenne
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4585 üzenetére
gyere játszani, ne üzengess itten
-
Steady74
addikt
válasz
Krisinto #4569 üzenetére
igen, már vagy 1,5 hónapja letölthető, google...
A kerekek a patch után is kockásak maradnak kicsit. Az autó törése:
- nincs törés
- csak vizuális, tehát látod hogy elrepül az első szárnyad pl, de nem befolyásolja az autó működését
- teljes törés, ilyenkor a defekt is megjelenik. A defekt jelensége nem a gumiszimulációhoz kötött, hanem a teljes töréshez kapcsolódik! -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4567 üzenetére
Úgy szoktam észrevenni, hogy ki fog fagyni a játék, hogy a LIVE világoskék háttere sötétkékre vált át, és onnantól kezdve a következő session indításakor már kész is a baj.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4565 üzenetére
Maradtam még volna, de kifagytam megint... próbáltam csinálni még utána egy kis videó összefoglalót a tegnap estéről, Polonic-cal és az egyik spanjával játszottunk eleinte, de a movie maker folyton kifagy... délutánra felrakom, volt egy érdekes momentumunk Abu Dhabi-ban
Este az év utolsó játkénapja lesz nekem, mivel utazunk el, így ha lesz időm fellépni, akkor beleadok apait-anyait -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4563 üzenetére
mert szeretem a változatosságot, gyorsan, egymás után, de ennek ellenére összeakadtunk
-
Steady74
addikt
este lesz valaki?? a szombat este nem sikerült sok-szereplősre
-
Steady74
addikt
Kész van a szeró, gyertek jáccani, az X-faktornak is vége már
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4520 üzenetére
Ennek örülök, ha nem jössz, legalább nyerhetek!
Viccet félretéve kár, jó lenne Veled gurulni, hátha el tudom kapni Brazíliában a jó íveket
. Ha nem leszel igyekszem pár videót készíteni majd, és felrakom majd ide.
HDD ügyben lehet, hogy ki kellene majd próbáld a RAID0 konfigot 2 vinyóval, állítólag duplázódik (majdnem) a sebesség!
-
Steady74
addikt
válasz
pincer01 #4516 üzenetére
Na, mégsem dobtad ki a játékot?
Vegyél be nyugtatót vagy egy felest dobjál be, mieltt leülsz
Tegnap jókat játszottunk, igaz nem jött ki a lépés nekem, viszont Rollyra megint külön szabályt kell alkalmazni, kizárólag 5-6-7 sebességi fokozatokat használhat, többet, nem.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4514 üzenetére
Kicsit fura volt az AI tegnap.... ahogy írtam Spa-ban a célegyenes után kifordított Trulli, alig bírtam szabadulni tőle, erre a hosszú egyenes utáni kanyarkombináció előtt a féktávon bemegyek glock mellé, erre az meg nekitesz a palánknak úgy, hogy letörik a szárnyam... itt szakadt ell
Azért jó volt, ma este folyt.köv -
Steady74
addikt
valaki most egy kis online versenyre?
-
Steady74
addikt
gyertek jáccani!!
-
Steady74
addikt
válasz
feltamadas #4480 üzenetére
Ha arcade (csak nyomom a gázt és nem fékezek) játékok érdeklik, akkor a NFS sorozat jó, ha kicsit más is érdekli javaslom a GRID-et kipróbálni, van hozzá magyarítás is.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4472 üzenetére
köszönöm a bizalmat
Nem tudom emlékszel-e, hogy a GRID-es időkben mikor léptem fel általában? Leghamarabb este 9 volt, de általában 10 fele kezdek.
Pepivel múlt héten hajnal 1ig nyomtuk az F1-et utána GRID-eztünk kicsit nosztalgiából, hát mit mondjak... nagyon nem ment a GRID, nem tudtam irányítani az autót, annyira szokatlan volt.
Szal ha tudsz, gyere 11 után, sztem én leszek -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4470 üzenetére
inkább az érdekeljen, hogy játszunk már a hétvégén
Szombat este esélyes egy jó játék, van esetleg valaki, aki szeretne jönni? A szeróbeállítások ízlés szerint lehetnek, szóljatok, jó lenne sok magyar arccal együtt gurulni. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4463 üzenetére
Értem. Azért nem éreztem eddig jelentőségét, mert ha esős pályán mentem, sose volt olyan, hogy elállt és elkezdett száradni, hanem végig esett.
Intermediet nem volt rossz .pl Ausztráliában, de SPA-n érdekes volt menni az esőgumival, olyan féktávokat lehetett venni, hogy besz@rás -
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4454 üzenetére
fogalmam sincs miről beszélsz, de megnézem
másik kérdés:egyszer belecsúsztam boxutca áthajtásos büntibe SPA-n de már a kerékcsere is aktuális lett volna, így először kereket akartam volna cseréltetni, de a büntetést kellett letöltenem, majd a kopott gumikkal még egy kört megtenni a kerékcseréig. Ilyenkor hol lehet választani, hogy mi legyen? -
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4450 üzenetére
Értem, köszi! bár vizuális hatása nem érdekel, valóban hasznos lehet, ha látod a felverődő eső mennyiségét.
Az esőmenőktől kérdezem: verseny előtt honnan lehet eldönteni, hogy intermediet vagy az esőgumi kerüljön fel? hévégén volt egy multi versenysorozat, spa, monza, valencia, esett mindenhol. A futam előtt csak azt láttam a boxból, hogy egyik, írta a kijelzőn, hogy 26% az esőre. Na fogalmam sem volt hogy döntsek.
Ami viszont kicsit érdekes volt, hogy Abu Dhabi-ban is szakadt az eső, a sivatag közepén
mivel tudom azt állítani, ha pl egy 20%-os futamon bemegyek a boxba orrkúp cserére az első kör végén, akkor lágy keverékű gumit tegyenek fel ne keményet? -
Steady74
addikt
válasz
polonic #4444 üzenetére
Gyerekek, csak egy kérdés: pl ha esőben megyek SPA-ban, tolom át mondjuk az eau rouge-on a kocsit kb 250-nel, előttem megy mondjuk Rolly, aki televeri a kamerát vízzel, és mivel szakad az eső, el kell venni a gázt és az ívre figyelni: KI A SZART ÉRDEKEL, HOGY VAN-E POCSOLYA A PÁLYÁN VAGY NINCS???
Ha játszani akar az ember, gyors köröket menni, előzni, nem azt nézi, hogy van-e pocsolya vagy nincs, hanem a versenyre koncentrál.
Sztem -
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Tegnap estét összefoglalva hígul az online csapat. Vagy nagyon balf@szok, vagy szándékos lökdösődők vannak egyre és egyre többen. Kicsit idegesített már, hogy minden versenyen, ahol az elejéről indultam az első kör végén mehettem be a boxba szárnyért, mert kilöktek az első kanyarban. Azért 3 futamgyőzelem összejött 8-10 fős mezőnyben.
Utána már coll off futamokat indítottam, kíváncsiságból, és kifejezetten jó futamokat mentünk. Szélárnyék nem tudom működik-e, de nem éreztem hatását, kivéve ha AI is volt a mezőnyben. -
Steady74
addikt
vagyok online, akinek van kedve jöjjön
-
Steady74
addikt
sztem - ha jól sejtem - a szexre gondolt, de a gázadásról beszélt
de amúgy igen, a fokozatosan adagolt gázpedállal lehet elkerülni a folyamatosan kipörgő kerekeket. nem csak időveszteséget jelent a feleslegesen túlpörgő kerék, hanem szimulációval egy kör alatt narancssárga lehet bármelyik hajtott kerék, míg óvatos jobb lábbal SPA-n 4 körös versenyt lehet teljesíteni lágy keverékkel, Valenciában meg 6 kört.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4341 üzenetére
Lóri ne szarozz már tegyél fel egy nyamvadt win7-et, utána mehet minden a leírtak szerint.
Itt a fórumon többször volt linkelve a live reg minden lépése, nekem is sikerült csont nélkül, nem hiszem, hogy Neked is gond lenne. Rotottira keress rá, ő vagy 5X belinkelte ide a live reg lépéseit -
Steady74
addikt
válasz
spiercell #4245 üzenetére
Üdv, adeon!
Már ott tartok minta GRIDnél, szótárat kell vezetnem, hogy ki milyen ph-s és milyen F1-es névvel fut
Hát a tegnapi nap az tényleg szar volt, hihetetlen, hogy nem tudnak fékezni emberek az első kanyarban, ha meg meg akarom előzni mert elb@szott egy kanyart, tuti rám húzza az autót, büntetést meg én kapok, mint Valenciában, amit azért sikerült így is megnyernem.Este lehet felnézek, hátha tisztább lesz a levegő.
Amúgy üdv a klubban!!
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4240 üzenetére
Tényleg jó volt, szoros csaták az elején. Sajnos kezd igaz lenni, ha nem lógsz meg az elején, tuti valamelyik idióta belédszáll, megtol. Ma szinte csak ilyenben volt részem. Ha meg vezettem, akkor meg a gyerek sír fel, hozzá meg menni kellett - ez volt Valencia, mikor vezettem vagy 5-6 mp-cel.
Köszi mindenkinek, Pincér kár, h beleunt
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4237 üzenetére
rototti jobb nálad??? báz, hol leszek akkor én?
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4223 üzenetére
8 éves vagyok, azért választom a 3 kört
Azért gondoltam a 3 kört, mert így több pályán tudunk menni, változatosabb a játék. A 10%-kal az a bajom, hogy csak kemény gumival lehet megcsinálni, a lágy elkopik alólam, cserére meg nincs lehetőség.
3 kör vagy 20% akkor?abban van egy kis izgalom a box miatt.
Assistok közül a fékezési segéd és az ideális ív tiltva, a többi szabadon választható, időjárás dinamikus.
Egyéb vélemény, hogy mi legyen? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest