- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #2761 üzenetére
Én egy ilyen időt toltam versenyen: LINK (minden segítség off, gumiszim on)
És még volt benne, látszik a részidőből, csak nem sikerült kiautózni a végére -
AMD_ok
őstag
válasz
SpongyaBob #2560 üzenetére
mennyi az "annyi"?
Én 1.41.228-at mentem edzésen, csak képet nem csináltam róla...
segítségek off, gumiszimuláció kikapcsolva.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #2461 üzenetére
Én pedig pont arról beszélek, hogy ez mekkora marhaság a fejlesztők részéről....Nem hiszem el, hogy nem értitek (még egyszer: nem azt vonom kétségbe, hogy ez így van, ahogy leírtad, hanem azt mondom, hogy ez mekkora baromság, pont amiatt, hogy nem lesz több gumid, és b*szhatod az egész versenyhétvégédet)
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #2452 üzenetére
Nem érted. Pont az van, hogy nincs más készlet, csak az 1 db lágy,és 1 db kemény. Tehát ha defekted lesz a lágyon, nincs mire cserélni, mert nincs másik lágy készlet! (csak az 1 db kemény,de mivel 1 versenyen mindkettőt használni kell, így mehetsz az eleve defektes gumival,nagyon fasza
) Egyébként ha már törésnél tartunk, hogy még jobban értsd: semmiféle törésem nem volt, senkivel és semmivel nem ütköztem, hanem csak köröztem, hogy megismerjem a pályát. Akkor milyen töréshez kapcsolt defektről beszélünk?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rototti #2447 üzenetére
Nem emlékszem a közvetítésekből olyanra, hogy ezért kimaradna akár gyakorlás,akár időmérő
Tehát akkor is marhaság ez is. (persze, hogy időbe telik, csakhogy legjobb tudomásom szerint ezt nem a gyakorlások rovására megy,az meg végképp nem, ha a 8 motoron belül vagyok.....szerintem)
ráadásul én eddig 1x sem állítottam motort, magától cserélget, szinte versenyenként....
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #2413 üzenetére
épp ez az, hogy KELL gumit cserélni a gumiszabály miatt, ezért nincs értelme ezt a töréshez kötni, gondold végig.
Más: hogy van az, hogy 6. versenynél vagyok karrierben,é s már az 5. motort használja a gép. Namost a többi is 92-96 % között van, vissza akarom tenni valamelyiket, és a practice véget is ért. Mért van ez így? (kb 1 motor 3 verseny ugye, mi lesz, ha kb 10 verseny alatt elmegy a 8 motor, és akkor azzal "büntet" majd a gép, hogy elbukom vagy az időmérőt, vagy a gyakorlást?)
-
AMD_ok
őstag
Velem tegnap történt egy felettébb kínos eset: A gumiszimuláció ki volt kapcsolva a carrier módban (minden más szim be), mert túl sok defektes problémáról hallottam itt (és velem is történt már 1-2), de spanyolhonban, Catalunya-ban mégis sikerült már mindezek ellenére az edzés 3. körében defektesre járni a lágy gumimat!!!
Mivelhogy a szim ki volt kapcsolva ugyebár, igy hiába mentem a boxba, hogy új szett gumit tegyenek fel, csak a kemény volt, nomeg a defektes lágy!Így próbáltam versenyezni,de mivel mindenképp haználni kell a lágy gumit is és a keményet is, így esélyem sem volt, hiába hagytam az utolsó körre a lágyat. Ezt kellene a T. fejlesztőknek bemutatni!
(ezért egyébként bosszúból roncsderbit csináltam a versenyből és diszkvalifilkáltattam magam
)
-
AMD_ok
őstag
A GUMISZIMULÁCIÓ ISKOLAPÉLDÁJA
Ezt kellene megmutatni a készítőknek
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2046 üzenetére
Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik az a beállítás, ahol a többiek "ghost car" lesznek, és nem tudjuk egymást kiütni multiban,meg a maradék létszámot kipótolja az igazi F1-es versenyzők neveivel (autóival), mert több ilyen online versenyen is mentem ma
-
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1886 üzenetére
Nekem isjólesett, köszi,csak volt egy box utca büntim, valami miatt
Most mennem kell, holnap kemény nap lesz melóhelyen, legközelebb ujra itt! -
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1854 üzenetére
? mit keressek?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #1843 üzenetére
remélem ,ezeket javítják valahogy később, mert ilyenbe én is belefutottam, hogy a gyorsot nyomom, és a célegyenes végi kanyarban jön k i a boxból, ráteszi a gépét az ideális ívre, én meg persze belemegyek, és én kapok büntit...
Ez azért kicsit (nagyon) gáz, de összességében jó a game, bejövős
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #1722 üzenetére
Hát ez nagyon szép,hogy sikerült vajon neki ott így keresztbe állni?
Jól elvoltatok, én is nyomtam előtte egy sima online-t valami németekkel, úgy lökdöstek,mintha roncsderbin lennénk, és direkt (mert persze pár kocc belefér, ez természetes, de ezek konkrétan ki akartak lökni). De aztán valahogy mindig én jöttem ki jól a szitukból
, úgyhogy meg is nyertem a versenyt (megjegyzem, ott is aki emiatt kicsúszott, hogy engem ki akart lökni, kilépett a játékból). Pedig pont ez az, hogy a verseny a leintésig tart, és ott van pl a spa-i versenyünk polonic-cal, hogy az utolsó körben is lehet hibázni, és akkor a nyakadon a másik, vagy akár meg is előz
-
AMD_ok
őstag
polonic, rolly dy, DigitXT: Sajnos kidobál a game, nagyon mentem volna veletek, pont a kvali gyors körén voltam
. Majd legközelebb, de köszi Spa-t, király volt
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1549 üzenetére
Igen, az első rész biztos (azaz, amikor csak a cockpit módot írod át, akkor csak azt változtatja meg. Onnan tudom, hogy én csak azt babráltam, a másikkal nem is foglalkoztam
). Ja, és minden kocsi könyvtárában át kell írni a file-t, mert amelyikben nem írod át,abban nem is lesz változás
-
AMD_ok
őstag
Valaki mondja már meg, hogy mivel veszi fel a videókat, mert én a fraps-ot próbáltam, de csak fél percig megy, mivel free verzió. Jöhet priviben is, köszi
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1539 üzenetére
ez ok, de ennyire nem vagyok szar. A kör 80-90 %-ban padlógázzal megyek. Talán segítséggel megy a csávó? (csak mert írja a körrekordot a gép,amit M. Schumacher tart 1.24.175-el - talán - a csávó meg 1.17 valamennyit ment, én meg 1.25.7valamennyit.) Akkor ez most hogy is van? -
AMD_ok
őstag
azt tudja valaki,hogy lehet kb 8 másodperccel gyorsabb valaki a melbourne-i pályán, miint én? A 248-dik helyre vagyok jó
, ez oké, de hogy valaki ennyivel gyorsabb legyen....hogy lehet ez?
-
AMD_ok
őstag
Hát ez az online móka b*szott jó volt! Ezt még erőltetjük srácok,csak most mennem kell!
Mindenki próbálja ki, érdemes! -
AMD_ok
őstag
7-kor csapatás?
-
AMD_ok
őstag
Nekem Logi G25 van, ezzel igen jól írányítható a masina, minden segítség kikapcsolva, és 2 gp versenyen túl 2 győzelem a toro rossoval, AI professionalra állítva.
Egy kormány (szinte bármelyik) mindenképp előrelépés a bill-hez képet (analóg kanyarodás, gáz-fék) nagyon fontos a pontos adagolhatóság. Ennek fényében (amennyiben erre van keret) mindenképp "megvesz" kategória, ha sokat akarsz autós játékokkal játszaniszab.tam: nincs mit
-
AMD_ok
őstag
Most nézem a maláj pályát, rettenetes tükröződések vannak benne (textúrahibák). Találkozott már valaki ezzel? Nem tudok rendes kört futni, minden graf részletességet levettem,de nem segít
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #1405 üzenetére
Erre csak azt tudom neked mondani, hogy nincs képszétesés, csak a menüben, az meg kit érdekel....Persze úgy lenne a jó,ahogy mondod, de mivel nem esik szét a kép, így ez is okafogyottá válik. SEMMI gond vele így, minden jól megy fullon. Ezt tudom nektek javasolni
Na mentem szingapúri futamot nézni, majd jövök utána
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1391 üzenetére
sztem a vsync-et kapcsold ki első körben (én be se szoktam kapcsolni), aztán a dx11-et visszaírhatod nyugodtan, ha ablakos módban megy, akkor bal alt+enter. Nézd meg a konfigom, 35 fps körül "hasít" úgy, hogy minden fullon, ultra beállítás, full hd-ben, és semmi niccs húzva!!!és mégsincs ez a lag benne egyáltalán,mint neked. (ja, és én vírusírtót, stb, semmit nem lövök ki,minden megy alatta,ami szokott)
Ja, és mindenkinek: a tapasztalatom az, hogy még véletlenül se abban a körben kell kiállni kereket cserélni,mint amit a gép javasol, mert akkor jönnek a legtöbben, és ott állhatsz a boxban akár 20-30 mp-et is. Én később jövök 1-2 körrel, és akkor tiszta a box utca, nem tart fel senki!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #1377 üzenetére
Én úgy hogy, alig nyomom a gázt, amikor a piros elalszik, akkor fullgáz, még kipörög a kerék,akkor is, és tartom a többiekkel a lépést, max 1 kocsi szokott megelőzni, de az se mindig (a cockpitben az 1-2. zöld lámpa világít csak a kormányon,annyira kevés gázzal, míg nem indul a futam)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1347 üzenetére
Láttam, itt sok mindenkinek van gondja a defekttel. Arra gondoltam, hogy nem lehet-e az a játék készítőinek elve (csak egy kósza ötlet), hogy aki alacsonyabb AI-al megy, annak bedobja ezt a defekt dolgot elég gyakran, mert Rolly ugye Legenden megy, és neki alig van, én proffal nyomom, és 2 verseny alatt 2x volt defektem, nem pedig számtalanszor. Nem tudom, csak egy gondolat. Írjátok le, ki milyen szintű AI ellen nyomja
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1152 üzenetére
reflektálok:
Nálam kicsit lejjebb ment az fps ultra beállítás mellett, kb 28-35 közöttire, töltési idő tényleg kevesebb, rövidebb, direkt vizes pályán mentem, és mindenkit magam elé engedtem, hogy lássam az fps-t. A kis piros fordulatszámmutató (amikor váltani kell) az megvan, a fordulatszámmérő tűnt el nálamBarthezz2: köszönöm, de sztem is tényleg semmi változás látványban, legalábbis, ami annyira szembetűnő lenne, lehet visszateszem dx9-re emiatt
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #834 üzenetére
nálam ultrán van, épp most próbáltam,az előbb írtam le feljebb pár hsz-al, hogy az fps így is rendben van.A microlag nálad pontosan mit takar? Mert én nem vettem észre semmit, sőt a G25 teljesen inputlag mentes, nem úgy, mint a boxos kontroller.
proevofan: én is délután hoztam haza....
-
AMD_ok
őstag
dx11 hogy is kapcsolható be? vagy majd patch formájában érkezik?
-
AMD_ok
őstag
Na most jött meg a game, még friss, ropogós, most települ...
-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas #342 üzenetére
ha jól értettem,akkor kezdő csapattal lehetsz először (értsd: HRT, Virgin vagy Lotus) Ha ezekkel jó eredményeket érsz el,akkor léphetsz felfelé, nagyobb csapatokhoz
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #247 üzenetére
AlexKnight
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #243 üzenetére
ez már egy fokkal jobban hangzik!
nem veled nyomtam pár kört grid-ben?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #234 üzenetére
sztem is inkább konzolra lesz ez igaz, mert az monitorok tényleg 60 hz-en mennek...Legalábbis nagyon remélem, hogy inkább az lesz a plafon pc-n fps-ban
-
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #171 üzenetére
Király video, de csak nekem tűnt fel, hogy az esőben csak Vettel húz maga után vízfüggönyt? Miért van ez, tudja valaki?
-
AMD_ok
őstag
Én innen rendeltem, elvileg a megjelenés napján lesz belőle...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Crazyman33 #141 üzenetére
Hú, ez nagyon pöpec, de miért nem megy végig a kör?
-
AMD_ok
őstag
hali
vki tudja,hogy az éjszakai verseny a játékban is éjszakai lesz-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autószerelők, autószerelés
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- ASUS routerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali játékos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest