Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5703 üzenetére
Pedig a Fast engine-t majdnem be sem írtam, mert egyértelműnek gondolom
-
ftomi74
tag
Barcelonában ha meggebedsz is rommá vernek
Monaco setup
Wings F: 8 R: 3
Brake 50/50 High Medium
Balance 60/40 antiroll F:4 R:10
Height 1-1 springs 6-6
Gears 114-280 (egyvonalban minden)
Engine Fast
Alligment -1,5 -3,5 0,15 0,50 -
ftomi74
tag
válasz
Trihorn #5695 üzenetére
1. egybefüggő etap után, ha nem volt benne restart, garázs nélkül kilépés és akkor van replay.
Akkor lehet hogy a 10-9-el is lehet ilyet menni, ha te 8-8-al toltad.
1:10.7-nél vagyok, de itt már melós lefaragni belőle. Pedig jó lenne bemenni 10 alá. :p
Az 1. kanyart még csak-csak elkapom néha, de az utolsóban én is nagyon szenvedek.
Setupot felteszem én is ha érdekel valakit. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5691 üzenetére
10-9 után elhiszem, hogy fura
De annál agresszívebb setup kell TT-re. (Még GP-re is szerintem) -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5680 üzenetére
Kicsit mentem én is Monacoban. 1:11.444 egyelőre, de ahogy nézem az időket legalább 1:10.5-ig le kéne menni.
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5661 üzenetére
Érthető, jól látszik, hogy nincs már hely
-
ftomi74
tag
Racedepartment.com-on is indul liga, nuku assist, nyomás jelentkezni!
-
ftomi74
tag
válasz
manutdzoli #5648 üzenetére
Szerintem itt mindenki PC-n játszik.
-
ftomi74
tag
Szerintem inkább játszanak mint irogatnak
Kicserélték a kormányomat, ma már én is leszek. -
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5573 üzenetére
Már beüzemeltem egy mikrofont, csak nem jutott eszembe elindítani mumbl-t. Remélem ez már működni fog.
Amúgy a srác valószinüleg nem csalt, ez az amit meséltem, hogy van egy ligatársamnak is (nem mindíg, attól függ ki hostol), CM-el levelezett az ügyben azt mondták neki lag miatt csinálja ezt a játék. Persze én is csak arra hagyatkozom amit ő mondott. De szerintem ha csalna nem pörögne gyorsabban az órája.
Nekem nem kell hogy mindenki magyar legyen, van jó pár külföldi a friend listánkon szerintem aki normálisan játszik.
-
ftomi74
tag
Ma is összejöttünk páran
Viszont tele a tököm a marhákkal.
Szerintem ha már vagyunk hatan-heten (és ennyit friends invite-al simán összehozunk) nem kéne beengedni a mozgó akadályokat, akik a verseny kimenetelébe kizárólag azzal szólnak bele, hogy kit löknek ki az 1. körben (nem ritkán szándékosan). És játszhatnánk normál beállitásokkal. -
ftomi74
tag
-
ftomi74
tag
-
ftomi74
tag
Ezt nem én csináltam, de valamiilyesmi az enyém is, nekem nem dülöngél előre hátra és nicns ekkora fov-om. Mentem pár kört vele, ezt azért megint szokni köll
RealisticCameras -
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5497 üzenetére
Magamtól lusta lettem volna átszokni, de már örülök neki hogy forszírozta valaki a dolgot. Két gyengébb TT-s időmet már így javítottam meg.
Az apex amiatt nem látszik néha mert nagyon alacsony a cockpit nézet. Én egy módosítottat használok, picit magasabban és hátrébb van így a nézetem. Eddig fix nézetet használtam, de az előbb felraktam hozzá a módosítottt actionmapot és így még be is néz az kanyarban. Jónak tűnik, bár csak 1 körre próbáltam ki, de szerintem be fog válni. -
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Igen megkötés.
Erre is - de a többin is gyorsak voltatok. Én is keménnyel kezdtem, első kanyarnál beletoltak VIxenbe, majd megvártam amíg kitolat valaki a falból, aztán mentünk a mezőny után, mígnem utolértünk egy OLE nevü jófej srácot. Na ői előszeretettel kent fel engem is meg Vixent is a falra ha előzni akartunk...Amúgy jó verseny lett volna, csak az ilyen marhák ne lennének. Szerintem rendes sérüléseknél, hamarabb lelépnének ezek. -
ftomi74
tag
Kezdek átállni egy közelgő liga miatt a cockpitview-ra, időben picit bukom vele egyenlőre, de hangulatosabb így. Az a baj hogy úgy begyorsult közben mindenki, hogy csak pislogok, a versenyeken, durva lett a magyar mezőny.
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5440 üzenetére
Sosincs ilyesmi nálam, az a giga-lag szerintem inkább a rendszered miatt lehet.
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5389 üzenetére
Ajjaj, elfelejthetem a könnyű melbourn-i futamokat
Sugar tényleg nagyon gyors lett.
-
ftomi74
tag
Meg kell tanulnom Suzukat, mennyi ott a jó kvalis idő?
-
ftomi74
tag
Kössz a ma esti játékot, jó versenyek voltak!
-
ftomi74
tag
Jó kis Istambulon vagyok túl, gyepáltam végig a 20%-oson Vixent, de nem adta az 1. helyet, frankó volt
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5259 üzenetére
Jó az a Silverstone, arra majd rápróbálok egyik nap
-
ftomi74
tag
TT-ben pályától függően 3-4mp-el lehet jobbat menni mint "full sim"-es GP-n ugyanazzal az autóval. Montreal ami kicsit kilóg nálam, mentem már 12.9-et GP-n és csak 10.5-em van TT-ben (mondjuk olyan sokat nem próbálkoztam vele)
-
ftomi74
tag
Volt nekem is egy jó időmérőm Vasárnap
(Melbourne) -
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5213 üzenetére
Ha a játékot akarod dx9-re állitani:
My Documents\ My Games\ Formula One\ HardwaresettingsNyisd meg a hardware_settings_config fájlt és írd át ezt a sort: “<directx forcedx9=”false” />” "false" helyett "true"
-
ftomi74
tag
Jók voltak a ma esti versenyek, köszi mindenkinek - elég sokan összegyűltünk!
-
ftomi74
tag
Jó a video!
Hogy bírja a géped a frapsot, nekem szinte diavetités van ha elinditom? -
ftomi74
tag
Nem ide tartozik, de nagyon tetszik
[hirdetés] -
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5160 üzenetére
Úgy emlészem, hozzám tudtál csatlakozni, majd kipróbáljuk, hogy én hostolok, múltkor egész jó bírta a gép, még a 12 embert is.
-
ftomi74
tag
Kössz a játékot mindenkinek, jók voltak a ma esti versenyek is!
Silverstone tetszett, megleptem magam, hogy tudom tartani a lépést UnbaisdalBenne vagyok a 100%-osban is, csak ne Vasárnap legyen.
-
ftomi74
tag
Nincs kedvetek olyan versenyhez ahol időmérő van, és 50% vagy hosszabb a táv? Összehozhatnánk ilyet heti egyszer, előre lefixált pályán, ha van érdeklődés.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5157 üzenetére
Már én is kiváncsi vagyok rá
-
ftomi74
tag
Már olyan mintha egy másik fórumon lennék, belemagyaráztok mindenbe valami gyanúsat...
-
ftomi74
tag
Én találkoztam 3-4 olyan emberrel aki rakétaként megy a versenyeken, de ha figyeled a részidőket akkor látod hogy hiába van előtted akkor is rosszabb ideje van mint a tiéd. Az egyik srác mesélte aki ezzel nyüglődik, hogy CM-el is levelezett már az ügyben, de nem tudtak rajta segíteni, azt mondták neki hogy ez valamiféle lag.
Mást még nem láttam aki lehetetlenül gyors lett volna.Az első kanyaros hősök, meg a dodgem bajnokok tényleg haza tudják vágni a versenyt, én is fosok a lekörözésnél, mikor gyanusan helyezkedik a delikvens.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5138 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de kb 10mp-et vert rám Yas Marina 20%-oson, úgy hogy letörték a szárnyam az 1. körben és meg kellett várnom a míg az előttem repkedő, pörgő autók után tovább mehetek.
Nem tűnik lehetetlennek -
ftomi74
tag
Ez nem az én estém volt. Az 1. verseny után mindegyiken kilöktek és/vagy összetörték az autómat már az első körben
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5123 üzenetére
Sajnos van ilyen, hogy nem tudsz valakihez csatlakozni, még invite-ra sem.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5085 üzenetére
Az szép kör
Bele kéne húznom ezen a pályán, majdnem 1mp-vel rosszabb az időm. -
ftomi74
tag
Közös verseny valamelyik este vagy délután?
-
ftomi74
tag
válasz
Rototti #5056 üzenetére
Én szivesen használom a TT-t, az ideális ív megtalálásában a legjobb segítség, mert rögtön látod ha megtudod előzni a ghostodat egy másik íven, korábban vagy késöbb érdemes fékezni egy kanyarnál. A setup is kb ugyanaz. GP-ben csak kisebb a tapadás, de ez egy hosszabb versenyen is frolyamatosan változik a benzin fogyás és gumikopás miatt, ugyanúgy megvan a 4mp különbség az első és utolsó kör közt.
Engem már a selejtező előtt elzavart mert TT-ben kapta meg az 1 másodpercét
Nem a játék tudásával van baj, hanem a gyenge idegrendszerével, szerintem masszív alkesz az ürge. -
ftomi74
tag
Ki volt az aki "cigány módjára csalt"? (megint)
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #4983 üzenetére
Mégis elvertél több pályán is, nem kicsivel
Kössz a játékot mindenkinek, jó csaták voltak! -
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
A gumi spórolásnak akkor látnám értelmét, ha 20%-oson a lággyal 1-2 körrell többet tudnál kint maradni, mint én. De ezt még senkitől sem láttam, már a plussz 1 kör alatt is bukni szoktak.
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Spa tényleg megvolt, de pl Valenciában, első kör 1. kanyar, előttem lévő nem tud befordulni, megforog, megvárom, utolsó hely... Feljövök 2.-ig, de az utolsó 2 körben pirosak a gumik, buktam vagy fél percet. Nem lehet versenyezni is meg spórolni is egyszerre. Én a versenyre szavazok.
-
ftomi74
tag
Grat mindenkinek, állat volt!
Lallerral megkűzdöttünk rendesen az utolsó pályán
Csak 10%-ost ne játszunk többet, mert ott nem bírok a gumikkal -
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #4882 üzenetére
Jól hangzik, de tőlem lehetne teljes a sérülés, és Monacoban is a collision, mindenki vigyázzon magára és a másikra is
-
ftomi74
tag
A külön szerós dolgot nem vágom, azt hogy csináljátok?
-
ftomi74
tag
válasz
KaraDani #4867 üzenetére
Én Virginnel nem voltam olyan jó a 7 szezonos karrier 1. évében mint te a Lotus-al és volt a végén Sauberes, és Force Indiás ajánlatom is. Viszont Sumákot választottam riválisnak és mivel őt megelőztem a tabellán, a Mercitől is kaptam ajánlatot (elfogadtam). Lehet a nyilatkozatokkal van baj nálad, de csak tippelek.
Amúgy multiban tényleg sokkal jobb. -
ftomi74
tag
Üdv mindenkinek!
Végre egy forum ahol van élet és nem ciki ha jobbat megyünk gyurikánál.
Beszállnékl a pénteki mókába én is - bár az utcai pályákon nem vagyok túl jó.
gfwl:sziszifusz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest