- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
JoceeHunt #6616 üzenetére
Nekem gallyra ment az egyik sataII-es csatlakozó az alaplapon. Akkor csinálta ezeket. És meg is halt a HDD. Most hogy melyik melyiket nyírta ki nem tudom, de sokáig fagyott miatta a játék. Próbáld meg átdugni másik portra a rendszert. Lehet ez béna ötlet.
+ több hűtést a gépnek ! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #6613 üzenetére
Amikor indul a játék felugrik 400-ra is, a menüben 70-80, játék közben 41-65. Igazából olyan 60 körül mozog. Igazodna a monitor frekijéhez? Igaz a pocsolya fix az be van téve.
Amúgy egy Phenom II X3 720 AMD a proci 3.2Ghz-re húzva. Gőzöm nincs mennyit használ belőle. Kevés lenne az FPS ettől a kártyától?Ja igen:19" 1440*900-ban max beállítással.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #6601 üzenetére
Milyen monitor, hogy csinálod?
-
-
Rolly Dy07
senior tag
-
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
paramparya #6266 üzenetére
Akkor rakjál be egy heavy raint Monacoba gumi és benzin szimulációt bekapcsolva és meglátjuk mire mégy a legendekkel. Nem olyan egyszerű ez amilyennek gondolják. Ha nem kapcsolod be a benzin, gumi szimet, akkor gyorsabb lehetsz kb 4mp-el. Szal azok nélkül rommá vered a mezőnyt az biztos.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6263 üzenetére
Én is akarok lenni igazi versenyző. Régi vágyam teljesülne.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6263 üzenetére
Akkor ott a helyünk az igaziak között.
Remélem egyszer igazi kocsikkal is tudunk majd gurulni. De király lenne. Imola ráadásul nagyon a kedvencem volt, amikor ott volt F1. Enzo e Dino Ferrari állat pálya.
-
Rolly Dy07
senior tag
Na hívtam őket és nem sok van az ország 576 boltjaiban. A 2700 a webshop ár+szállítás, de azt így nem éri meg megrendelni. De a sima ára 3000. Rendeltem 1-et, áthozatják másik boltból kedd-re.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6257 üzenetére
Ma megyek megvenni Debrecenbe. Remélem van, előtte felhívom őket.
Néztem neten videókat, nem olyan rossz ez. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #6249 üzenetére
Semmi különös. F1-ezek heti pár alkalommal. Nemsoká megveszem a Race On-t, amivel online tolom majd Unbaised-ékkel. Kicsit támadt kedvem túra autózni is.
Az F1-ben hellyel közzel megvannak a setupjaim, már csak a lelki állapotomon, kialvattságomon múlik mennyire megyek jól. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #6221 üzenetére
Én még anno a GTR2-vel kísérleteztem ki a 300 fokot. Nagyon egyszerű miért ennyi: Ha lentebb veszem túlkormányzom sokszor az első kereket és nem tudok piciket korrigálni+kopik a gumi. Ha meg fentebb veszem túl sokat kell gépészkedni. De mindenki próbálja ki. Azért azt a 150 fokot elég néha beletekerni pl. Monacoban.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #6172 üzenetére
De lesz még legalább 2 szezon, ugyanis addig vette meg egyenlőre a licenset a Codi.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #6166 üzenetére
Azért én már nagyon várom pirellis, kerses drs-es verdákat. Amilyen fan vagyok tuti megveszem, és ezt se tudom megunni. Hatalmasat fejlődtem, jobban érzem a kocsit, mint korábban. Persze változik a teljesítmény, ha az ember fáradt.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
benjemin1994 #6085 üzenetére
Live: RollyDy vagy Rolly Dy
Na már ezt se tudom, mert programok válogatják.
Szal ha a motoromat rendbe vágtam jövök csapatni. Addig néha felugrok gyakorolni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #6054 üzenetére
Társulok.
Amikor nagy féktávot veszek és nyomok 1 nagy padlóféket a következő a visszaváltásom ritmusa. 3 sebességet azonnal visszadobok, amilyen gyorsan csak lehet, mert olyan nagy a sebesség, hogy stabil marad az autó és nagyot lassul a kocsi vele. Ha ezt elszúrom annyi a féktávnak. Aztán nagyon picit hagyom lassulni, tehát kicsi hatás szünet és ledobod 3-ba, majd érzéssel 2-be(picit még mindig nyomod a féket). Ha nagyon hajtű akkor 1 kicsit nagyobb szünet és az apex előtt visszavágod 1-be(még mindig pici fék). Aztán már egyből pici gázzal indítasz a kanyar közepétől és ahogy érzed a tapadást pakolod fel. Amikor érzed csapna ki a hátulja finom gáznál is 1 felváltás segít.
De ezek már rutinok. Ki hogyan szokott vezetni. Én az a típus vagyok, aki addig fékez(általában), amíg nem lehet kigyorsítani(gyors kanyarokban motorfékkel). Nem egyszer gáz+fék egyszerre(jobb kormányoknál lehetséges).
-
Rolly Dy07
senior tag
Először is légy magabiztos! Másodszor kerüld a hirtelen gáz nyomást! Légy fokozatosan határozott a gázzal! Ha hirtelen eszedbe jut, hogy már régen nyomhatnád a gázt és rálépsz biztos hogy keresztbe állsz! Amíg nem képzeled magad az autóba és "érzed" a gumi tapadását, addig nem fog menni. A másik, hogy félsz fékezni, mert azt hiszed megcsúszik. Degresszíven fékezz és hangold össze a visszaváltással! Ne csak fékezgess nagy féktávnál, hanem nyomj 1 padlót! A forma autó fordítva működik, mint egy túraautó. Minél gyorsabban mégy vele kanyarban(persze a fizika határain belül), annál stabilabb. Egyenlőre ennyi.
Ha meg setupot akarsz íme:
„Kezdéskor az első dolog, amit egy újoncnak tennie kell, mielőtt a kocsi beállításaival foglalkozna, hogy a lehető legtöbb kört tegye meg a pályán anélkül, hogy más versenyzőkkel törődnie kellene. Mindent meg kell tanulnia az autóról. Szisztematikusan, egyenként kell változtatgatni a beállítás elemeit, hogy lássa: melyiknek milyen hatása van. Először játsszon a stabilizátorral, aztán lágyítsa vagy keményítse a rugókat, változtasson a leszorító erőn, és így tovább. A vezetési tudás önmagában még az alsóbb formula szériákban sem elég, ezért tudni kell, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az autóból. Ha ezt tudod, akkor tökéletes vezetéssel körönként egy másodperccel is gyorsabb lehetsz. Rossz beállítással viszont ennek háromszorosát veszítheted el a pályán.”
Alain Prost: Versenyben vezetni
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5860 üzenetére
Én játszanék, de délután dolgozok, dél előtt meg nincs szerver. Addig Shift 2. Bejövős a fizikája.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Attila2003 #5776 üzenetére
De menet közben a motor vezérlést tudod állítani. Nem tudom melyik billentyű alapból. Van aki meg tudja mondani. Nekem kormányra van állítva. Benzin fix, csak a lábaddal kell szabályozni mennyi megy ki a csövön!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5711 üzenetére
Lehet benne valami, de nem tudnám biztosra mondani. Nekem is vannak ilyesmik, de nincs gond nálam.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #5703 üzenetére
Én 7:2 szárnyat használok GP-ben és kiválóan tapad. Tegnap nagy formában voltam időmérésen, de még így is feltartottak. 1:14:977-et mentem. Érzésem szerint 3 tized benne maradt.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5672 üzenetére
Nekem is csinálta 1 darabig a patch után, de már "leszokott" róla.
Nem tudom miért, de nincs. Főleg nem verseny közben, mert ott nem is volt.
-
Rolly Dy07
senior tag
Kösz mindenkinek a ma esti gurulást!
-
Rolly Dy07
senior tag
Kihaltunk vagy csak nálam nem frissül az oldal?
Ez egy próba üzenet.
Két napja nem írt senki semmit?
Holnap asszem egész nap játszani fogok, mert itthon leszek pihenő napon.
Végre átmenetileg is, de nem a Mobil netem van hála istennek. Holnap tesztelgetem játék közben és majd ha összejövünk, kipróbálhatnánk tud e mindenki csatlakozni hozzám.
Jó éjt!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5577 üzenetére
Meg azt vettem észre, hogy az a CrazierRex vagy ki a tököm, gyanúsan jó köröket megy mindegy milyen a gumija. Kivéve esőben. Ez is érdekes. Lehet hogy szar vagyok, de friss lággyal a kopott kemény ellen 1,5s-el azért nem kéne lemaradnom. Mert hogy Spa-ban is ez volt. Mindegy, csak nagyon fura a jó tapadása.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5557 üzenetére
Csak fejből amire emlékszem, mert nem nagyon karrierezem.
Engine, breakes and racing tyres is on optimal tremperature. - A motor a fékek és a gumik megfelelő hőmérsékleten vannak.
The engine is too hot. - A motor túl meleg.
Amikor szárad a pálya szokta mondani, hogy hamarosan felteheted az intermediate gumikat, de ezt most nem tudom neked leírni.
Amikor előzgetsz mondogatja, hogy "gyerünk most a következő xy versenyző következik".
Ha rosszul írtam valamit bocsesz. Amúgy ha fan vagy ezeket meg kell hogy értsd. Kicsit tanuld meg az alap kifejezéseket az F1-ben és nem lesz gond!
Mire még emlékszem a boxban:
Let's fire the engine! - Gyerünk a motort beindítani!
Fuel load change it! - Üzemanyag szintet átállítani.
To Change tyres! Kereket lecserélni. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pcguru1 #5553 üzenetére
Figyu ne haragudj, de azt se érted, amikor azt mondja "engine, break and racing tyres optimal temperature" vagy valami ilyesmit is szokott mondani, amit amúgy látsz a hőtérképen? Most fordítsam le? Vagy azt, hogy "Engine is too hot! Válts hamarabb!" Látod van amit már nem is tudok leírni angolul, de értem mit mond.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5555 üzenetére
Indulnék ha:
1. Lenne normális netem
2. Nem dolgoznék össze-vissza
3. Csak és kizárólag all assist OFF-ban lennék hajlandó(hiszen profikat kerestek)
Sorry, de az a vicc, hogy egyesek segítségekkel küzdenek és az nem egyenrangú küzdelemhez vezet, főleg esőben. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pcguru1 #5548 üzenetére
Természetesen amit mond az maradt angol. De meg kell tanulni angolul. Egyébként nem bonyolult. A magyarítás szerintem nagy kalap s...ar. Az ABS-t pl miért kell lefordítani ráadásul rosszul.
Ja én nem használom a magyarítást, csak kipróbáltam. Eléggé lehangoló. Angolul sokkal jobban boldogulok vele. -
Rolly Dy07
senior tag
Pedig szoktak lenni általában a délelőtt kivételével mindig van szerver. Ha velünk akarsz gurulni, valamelyikünket vedd fel LIVE-on barátnak és csatlakozhatsz. Csak ne hogy meglepődj, ha nagyon elhúzunk
. És még egy. Ha lekörözésre kerül a sor, akkor jó előre állj félre, mert utáljuk ha feltartanak.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Szép volt Unbasied!
Sajnos már nagyon erőltettem az utsó gyors kört és hibáztam. A versenyen kezdett kibontakozni a csata, de az a k...va LIVE dobott titeket. Fájt érte a szívem.
Vixen: Sajnálom a suzukai boxelőzést, de igazából nem rajtad nevettem úgy, hogy majd be pisiltem, hanem már kínomban a játékon. Sajnos Unbasied-t is így "kellett" megelőznöm Brazilban. Én is ilyenek miatt akadtam ki a múltkor, amikor 1 versenyt se tudtam nyerni, de rájöttem, majd fordul néha ez is. Hála istennek együtt a csapat gyorsaságban és bizony néha szerencse is kell a győzelemhez.
Grat mindenkinek, aki velünk nyomja!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5494 üzenetére
Elnézést kérek, részben az én hibám is. OLE614 első számú köcsög, de a nagy kapkodás miatt elfelejtettük kidobni.
Ahogy láthattad a következő futamon már nem kellett elindulnia.
Szerintem a cocpit nézet akkor lenne reális, ha 180° -ban látnék a játékban is. Szerintem nem lőhető be pontosan apex, mert az esetek többségében nem látod így a kanyart.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5473 üzenetére
Ja ja. Megjegyzem a segítségek engedése miatt nem indultam az itteni bajnokságban. Meg persze az időpontokat nem tudom betartani a munkám miatt. Multiban is jobban szeretem ha az asistok off-on (LOL) vannak, mert a kis nyomorultak még ha ki is löknek, hamar utolérem őket és hibáznak.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5445 üzenetére
Lehet, hogy nincs köze hozzá a replay fájlnak. Akkor lehet, hogy a visszakapcsolt DX9 segített.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5440 üzenetére
Én a replay fájlt 0 kilobyte méretűre és írás védetté tettem. Vagy ettől vagy nem tudom, de 2-3 másodpercnél nem tart nálam tovább a gigalagg az esetek többségében. Főleg mostanság. Szerintem ez segít egy picit. Gondolom mindig kaparászna benne és amikor törölné vagy felülírná belaggol. Saját vélemény, nem biztos.
És sajnálom én is, hogy csata helyett szerencsétlenül jártál.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5431 üzenetére
Hát igen, akinek nagy a lába!
Én se mentem még olyan hosszút.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5411 üzenetére
Úúú ne is mond basszus. Mi a picsának veszi meg valaki a játékot és jön fel online köcsögölni? Nem volt gyerekszobája, kisebbségi komplexusa van, erre élvez esténként? MI A JÓ BÜDÖS FRANC VAN EZEKKEL? Ha meg nem bírja elviselni, hogy más gyorsabb nála, akkor meg ne is játszon, mert így soha nem fog megtanulni!
-
Rolly Dy07
senior tag
Fuck az összes multis kis köcsögnek online!
Menjenek az anyjukba, ma minden futamomat szétba...ta valamelyik.
Magyaroknak köszi!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5403 üzenetére
Érthetetlen!
Sajnos kaja miatt lemaradtam erről a futamról. Becsületből végig toltam volna.
És ő is szervez valami bajnokságot?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Csabee. #5347 üzenetére
Akkor nem tudom. Én már 3x csináltam meg így. Szerintem valamit nem jól csinálsz. Próbálkozz még! Az elején létre hoztál offline fiókot, hogy tudjon menteni a játék? Csak azután lehet bemásolni a mappákat. Aztán amikor bemásoltad a mappákat elindítod a játékot, kilépsz az offline fiókból és bejelentkezel az onlineba és kész is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Csabee. #5345 üzenetére
Azt nem úgy kell. Amikor szüzen feltetted a játékot, hozz létre 1 ugyan olyan profilt, amilyen volt. Magyarul csináld végig a ceremóniát az Agent-el(ügynök a kamionban) illetve előtte az interjúkat, és ha mindennel kész vagy és elmentette, hagyod hogy feltegye a frissítéseket. Majd ha mindennel kész vagy kilépsz és a lementett könyvtáraidat bemásolod a megfelelő helyre és kész is. Szerintem pofon egyszerű.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5289 üzenetére
Később engem is levágott, amikor a boxban kell várakozni. Tiszta vicc ez a LIVE.
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszi mindenkinek a meccset!
Jó volt látni Steady74!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5220 üzenetére
Hát én nem ezt vettem észre. Monaco-ban a Rascesse kanyar előtti sikánnál valaki kiütötte a kamera tartó bóját a pálya közepére. Úgy aláakadt a kocsinak, lezúztam az aero elemeket a kocsiról, még az eget is megkémleltem. Szal a törmelékek meg defektet tudnak produkálni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5204 üzenetére
Ja amúgy én is fékezek az apexig csak lehet nem olyan durván. Csak half sizeban veszek, mert akkor iszonyat sok helyet foglalna. 10 körös verseny így vagy 10 giga körül lehet. Aztán innen megy a gyúró-kelesztőbe.
Később leszek!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5201 üzenetére
Kösz mindenkinek.
FRAPS-ot 90%-ban jól bírja, de rájöttem, hogy ha 12-en vagyunk akkor jobban szarakodik. Lehet még a net is beleszól egyenlőre. Még így is megy többnyire 30 fps-el a felvétel a pocscolya fixel együt. Volt már nem egy futam, amit a beakadása miatt buktam, de itt a versengés a lényeg. Ja és csak DX9 alatt, mert DX11-nél leesik akár 15 FPS-re is folyamatosan.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5193 üzenetére
Ja Ja.Köszönöm. Feltéve, ha nem akad be a fraps. Meg mumbleval érdekesebb, mert akkor hallik a dumálás is. Inkább Mumble nélkül majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest