Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Hát, ezzel azért vitatkoznék....
Szerinted van olyan az F1-ben, aki nem a győzelemért hajt???
Nyilván vannak olyan csapatok, akiknek "kvázi" elérhetetlen a győzelem, de szerintem ezt a Brawn gyereket pont nem olyan fából faragták, aki megelégszik egy jó teszteredménnyel (ld. 2009), és csak a szponzori pénzekre hajt.... Ha teszteken jók, akkor a szponzorok pont azt várhatják tőlük, hogy a futamokon is bizonyítsanak.
Egyszerű a helyzet: a Merci "vaskalapos" tulajdonosai nem hagyják kibontakozni a tehetségét. Ne mondd nekem, hogy egy jó teszt után odaáll a csapat elé és azt mondja: "Szép volt fiúk, jók voltatok, de a futamokon vegyetek vissza, mert nem szeretnék az élmezőnyben lenni..." Szerintem az elvárások nem a győzelmekkel egyenes arányban - inkább pont fordítva - nőnek. (pl. Ferrari: az idény előrehaladtával egyre gyakrabban hallani, hogy ez is, az is elégedetlen, sorra cserélik le a szakembereket, mert látják, hogy ezzel a csapattal nem ütőképesek. Pedig nekik nincsenek szponzor-problémáik...) Gondolod, hogy a Red Bullnál megvonják a támogatást, ha nem nyernek meg egy futamot???
Egyébként a Merci ott van az élmezőnyben (McLaren) és a középmezőnyben is (Mercedes, Force India), szóval nem hinném, hogy ezen múlik. Egyszerűen meg van kötve a kezük, nem tudnak újítani...
Nyilvánvaló, hogy az F1 is - mint minden más technikai sportág - nagyban a lóvéról szól, de nem hinném, hogy beáldozzák a jobb helyezéseket a több pénzért....
Új hozzászólás Aktív témák
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest