Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC HOBO

aktív tag

válasz Cobb #7204 üzenetére

Hát, ezzel azért vitatkoznék.... :N

Szerinted van olyan az F1-ben, aki nem a győzelemért hajt??? :F

Nyilván vannak olyan csapatok, akiknek "kvázi" elérhetetlen a győzelem, de szerintem ezt a Brawn gyereket pont nem olyan fából faragták, aki megelégszik egy jó teszteredménnyel (ld. 2009), és csak a szponzori pénzekre hajt.... Ha teszteken jók, akkor a szponzorok pont azt várhatják tőlük, hogy a futamokon is bizonyítsanak.
    Egyszerű a helyzet: a Merci "vaskalapos" tulajdonosai nem hagyják kibontakozni a tehetségét. Ne mondd nekem, hogy egy jó teszt után odaáll a csapat elé és azt mondja: "Szép volt fiúk, jók voltatok, de a futamokon vegyetek vissza, mert nem szeretnék az élmezőnyben lenni..." Szerintem az elvárások nem a győzelmekkel egyenes arányban - inkább pont fordítva - nőnek. (pl. Ferrari: az idény előrehaladtával egyre gyakrabban hallani, hogy ez is, az is elégedetlen, sorra cserélik le a szakembereket, mert látják, hogy ezzel a csapattal nem ütőképesek. Pedig nekik nincsenek szponzor-problémáik... :F ) Gondolod, hogy a Red Bullnál megvonják a támogatást, ha nem nyernek meg egy futamot???

Egyébként a Merci ott van az élmezőnyben (McLaren) és a középmezőnyben is (Mercedes, Force India), szóval nem hinném, hogy ezen múlik. Egyszerűen meg van kötve a kezük, nem tudnak újítani...

Nyilvánvaló, hogy az F1 is - mint minden más technikai sportág - nagyban a lóvéról szól, de nem hinném, hogy beáldozzák a jobb helyezéseket a több pénzért.... :(

Új hozzászólás Aktív témák