- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olavi
tag
Ha esetleg mégse bírná akkor füstjelekkel adná tudtomra, vagy valami sokkal gép barátabb dologgal? xD
-
Olavi
tag
Szóval, ha meglesz a kártya és a codegen, akkor hagyjam a f.szba és próbáljam meg a régi 350 W- osal? Mennyit számít, hogy 4 éve benn porosodik egy szinte egész nap járó gépbe? Azt olvastam, hogy a hd3650-nek 400W-os táp kell
. Nem lesz semmi gond belőle?
Mellesleg: http://www.3abolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=10947&bt=pdlist&pi=_128550&ck=0
Ezt a kártyát, veszem. -
Olavi
tag
Sziasztok.
A minap rendeltem egy ati HD3650 es AGP VGA-t ebbe a config-ba:
AMD Sempron 2600+
ASRock K8Upgrade-NF3 (4 PCI, 1 AGP, 1 Future CPU Port, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
1 gb DDR1 ram.350W os FSP tápom van most, de a boltban az eladó azt modnta nem fogja elbírni a kártyát, szóval kell minimum 400W os táp is. Mivel Nem sok pénzt tudok rá szánni, ezért erre a codegen re esett a választásom: http://www.3abolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=10922&bt=pdlist&pi=_76816&ck=0
Az FSP tápom már több mint 4 éves (semmi gond nem volt vele), de amikor az eladónak megemlítettem a tápom korát, jóformán kiröhögött, hogy ez tuti nem húzza el a HD3650 est. Viszont most elbizonytalanítottatok nagyon, ezzel a Codegen dologgal. 24 hónap garancia van rá......most már mindegy hiszen meg van véve, kedden megyek a kártyáért meg a tápért, de esetleg hagyjam a fenébe a codegen tápot, és próbáljam a régi táppal hátha elhúzza a kártyát? Vagy mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest