Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
Blackdeath #416 üzenetére
2001-ben volt FSP béllel szerelt eresztés, de nagyon kevés ideig.
-
stol
addikt
válasz
Blackdeath #248 üzenetére
Az OS alatti sebességet, játék töltődéseket, a vinyó sebessége határozza meg.
A processzorterhelő feladatok sebessége nő.(játékok, videokódolás stb.) -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #238 üzenetére
Legalább, a ringyózban engedélyezted az 1MB L2 Cache használatát, vagy még, default 256KB-on használod?
A user-ek, 99%-ának fingja sincs erről a témáról.
Ha van érdeklődés, leírom a beállítás menetét. -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #238 üzenetére
Én, minden mondatomért vállalom a felelősséget, bárhol is hangozzék el, enyit mindenki megtehet, ha pedig nem, akkor, egyszerűen KÉTSZÍNŰ, és hiteltelen személy.
Pláne nem szólok be olyannak, akin látom, hogy jobban ért az adott dologhoz, nálam, de a tápkérdés, NEM ez a terület. -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #236 üzenetére
Hehe....
A HWSW-n, még nem ilyen véleményen voltál, asszem
Innen idézek:Bővebben: link
Idézek:
Kérdezted, hogy milyenek a Gémbírd tápok, a válasz ez volt:
gembird=szar
nincs védelem, ágankénti terhelhetőség szinte semmi, közel nem tud annyit ami rá van írva. 500-as talán tud 250-et de szerintem annyit se, persze az sok konfigot elvisz, csak kérdés meddig és ha meghal akkor lap+proci+... száll vele.
Erre, a te válaszod:
akkor vehetek 1 új tápot is a 6800gt mellé? hm?
mert nekem most sajna nincs rá pénzem.
akkor mondjatok 1 olyan, zsír, megfizethető(!!!) árú tápot (400w-osat), ami biztosan megy hosszú évekig.
Visszaolvasás elmulasztásának, szemrehányására a válasz:
tudod az a baj, hogy nincs rá felesleges 17 ropim, hogy egy FSP-t vegyek hélo!
vagy van olcsóbban is FSP táp? mert én nem láttam olyan jó árakat róla.
Erre válasz:
350-es FSP-t 8k környékén is lehet kapni!
Erre, a te válaszod:
de azzal kitörölhetem a seggemet, nem érted? nekem a 400w-os kell! icon_reclamao.gif
és ráadásul egy 6800gt is lesz a gépben, akkor hogy fogja egy szutyok 350w-os táp meghajtani?
miközben 300w-ot simán eszik a gépem, legalábbis evett a radi 9600pro-val, akkor mi lesz a 6800gt-vel?
hm?
amúgy azt meg én is tudom, hogy a 350-es nem kerül olyan sokba, úgyhogy ezzel nekem nem mondtál semmi újat.
Találó válasz erre, amitvel nagyon egyetértek:
6800GT, mi? 65-75 ezerért van itt a fórumon.
Tápra meg nem telik?
Úúúúúggggyyyy sajnálunk...
De azért oktass minket arról, hogy mi jó és mi nem, meg hogy Neked mekkora táp kell.
Amúgy ha a 8k nem sok a 350-es FSP-ért, akkor 10k se lesz sok egy 400-as DTK-ért. Az a 2k nem fog földhöz vágni. Ha mégis, adj meg egy bankszámlaszámot, összedobjuk.
Ja, és az a szutyok 350-es FSP valószínűleg kicsinyt jobb, mint az 550-es Gembird és esetleges elszállásnál is inkább udvariasan sóhajt egyet, ahelyett, hogy szép fény- és hangjelenségek mellett magával cipelné a frissen bevásárolt cuccaidat a boldog vadászmezőkre.
De ez csak a mi belebrekkegésünk. Tudod, csak arra utazunk, hogy minél több hozzászólásunk legyen és megelőzzük LameX-et.
Erre jött, az én válaszom, nagy hirtelen:
Akkor, kedves ''kolléga'', add el az SB kártyát(ugyanis hangrendszer nélkül, TUTI nem hallod meg a pozitiv oldalait), meg a Gémbírd ''PSU''-t, és már lesz is, pénzmag, egy TÁPRA.
A táp fogalma, 300W-os márkás táptól konvergál az ég felé.
A márkás fogalma, Enermax, FPS, Chieftec.
A hangrendszer nálam, nem nukleárisló*aszjóska multimédiasystem, hanem, 2db 2*50W-os vég, és 4db 15l-nél nagyobb 3 utas hangláda.
Ha, folytatod a smucigságodat, akkor pedig megérdemled vazze. biggrin_2.gif
A géped, padlón, húzva esetleg beszűrcsöl 250W-ot, de akkor már nagyon túlzok.
Erre Ő:
hát tudd meg, hogy igenis használom azt a hangkarit, 5 csatis módban, úgyhogy eszem ágában sincs eladni! smile2.gif
meg amúgy is, most hozattam augusztusban vazze! biggrin_2.gif
méghogy 250et eszik az enyém? hö, annál azért 1 kicsit többet! ne beszéljünk már zöldségeket kérlek!
ezek szerint ha FSP-t akarok, akkor muszály kiadnom érte 17k-t, ugye?
A vitát, tovább, nem folytatom, elolvasható, a fenti link alatt.
De, azért a konfigom összeállítását, idetenném:
2500+ Barton @3200+, 1,75VCC + Aerocool CP-101, ABIT NF7-S rev2.0, 640RAM, GeF3 Ti 200 VIVO 64MB 128bit DDR 175Mhz@246Mhz & 400MHz@480MHz, Philips 52*32*52, NEC 2500@2510, Toshiba 16xDVD(Speed hack.), LiteON CRW2440MB Hitachi 80GB, Seagate 80GB @Raid0, NF7 Soundstorm, 300W FSP, APC Back UPS 400, Fujitsu Ergo Pro x174, Haupauge Win TV Express.
ÉÉÉSSSS, a gépem, padlógázon, 195W-ot kajál, monitorral, együtt 280W-ot, de ez egy SONY csöves Trinitron dög. -
Turbolada II
őstag
válasz
Blackdeath #229 üzenetére
Tudtad, hogy a Codegen ruszki gyártmány?
A Codegennél csak a JNC tápok rosszabbak. Én is most fogom lecserélni
Perdoon 500W-os tápra. A hangfalrendszernek mekkora az alapzaja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest