- Logitech szerviz
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_ #72 üzenetére
Milyen ennyit tud költeni egy konfigra???
Éppen az,hogy azt ajánlják nekem,hogy miért nem veszek normális cuccokat...
Mert nincs annyi lóvém... Az hogy jó házam van,az nem jelent semmit...Az kibír akárhány alkatrész cserét benne (alaplap,vga,stb.)...
Kénytelen vagyok használt vgat-t én ramot venni,mert nincs lóvém...
A radiátoraim törött autókból valók...
A hűtőblokkomat Ordasi csinálta... Az hogy sikerült vennem 4 pumpát,az azért van,mert ingyen voltak a radiátorok és olcsó volt a blokkom,mert nem volt annyi réz,amiből a tervezett blokkom készült volna vagy 25ezerért...
A folyadékot faterral vetettem...
Ja és szinte alig az én pénzemből,mert az alapkonfigot annó a szüleim vették meg... A házra és a procira meg úgyszintén ők adták a lóvét... A többire meg volt 3,5 évem... Van még anyagi kérdésed??????
A képeket majd akkor frissítem,ha kijöm paintballozni a pesti barátom és kihozza az ő gépüket fotózni... (maradjunk egyenlőre ennyiben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged