Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Milyen ennyit tud költeni egy konfigra???
Éppen az,hogy azt ajánlják nekem,hogy miért nem veszek normális cuccokat...
Mert nincs annyi lóvém... Az hogy jó házam van,az nem jelent semmit...Az kibír akárhány alkatrész cserét benne (alaplap,vga,stb.)...
Kénytelen vagyok használt vgat-t én ramot venni,mert nincs lóvém...
A radiátoraim törött autókból valók...
A hűtőblokkomat Ordasi csinálta... Az hogy sikerült vennem 4 pumpát,az azért van,mert ingyen voltak a radiátorok és olcsó volt a blokkom,mert nem volt annyi réz,amiből a tervezett blokkom készült volna vagy 25ezerért...
A folyadékot faterral vetettem...
Ja és szinte alig az én pénzemből,mert az alapkonfigot annó a szüleim vették meg... A házra és a procira meg úgyszintén ők adták a lóvét... A többire meg volt 3,5 évem... Van még anyagi kérdésed??????
A képeket majd akkor frissítem,ha kijöm paintballozni a pesti barátom és kihozza az ő gépüket fotózni... (maradjunk egyenlőre ennyiben)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Pánik a memóriapiacon
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi