- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
bit_vector #70 üzenetére
4db aktív műterhelésünk van, ezekkel, a +5V, +12V, +3,3V, +5VSB-t terheljük.
Max, áramuk, 32A darabonként.
(Műszaki szervízben van jelenleg)
A tranzisztort mérik viszont, Ie-c-max-ban, ahol is, 22A a legnagyobb, disszipációban, 200W, feszültségben, 1700V, amiket eddig láttam/dolgoztam velük.
A kettősdiódákból, pedig, 35A-es a legnagyobb (igaz, impulzusban, több, mint 100A-t tudnak, de itt nem ''PMPO'' kell).
Lehet, párbaválogatni őket, és párhuzamosan kapcsolni, de nem általános ez.
A gyakorlati korlátok....
Pl. 30A-hez, kell 2mm2-es Cu litzehuzal stb.
A trnszformátorokra, nem tudnak anyi menetet felcsévélni vastagabb vezetőből, mert egyszerűen, nem engedig a ferrit ablakkeresztmetszete.
Továbbá, az ármaváltók/kimeneti szűrők kivitelezése is akadályokba ütközik, nem hiába főnek most is az áramváltók/szűrők a tápokban. -
djyuri
őstag
válasz
bit_vector #70 üzenetére
Lehet rossz a szemem,de nemtom,hogy úgy mondtam volna-e a 650W-os táp tesztelését,hogy valamivel is mértem volna a kimenő teljesítményt,azt a 420W-ot
Ha mégis írtam ilyet,akkot mutimeg,mert azt bíztosan elírtam,mert estlegesen tudok összteljesítményt számolni és nem valóságosban,mert nyincs annyi műszerem egyszerre,meg nem szimpla egyenáramról van itt szó....(nem egyenletes az áramfelvétel)
A méréshez esetleg a gépen kívül én kisebb nagyobb égőket szoktam behelyezni az áramkörbe és vagy ventillátorokat....
Néha ha van lehetőségem,akkor oszciloszkópot is használok...
a szöveged második felében pedig annyira nem vok jártas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest