- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Öm izé
Na szal: ''Egy 360-400W-os márkással az alaplapot-meghajtókat-VGA-t, és egy másik ''átberhelttel'' a többi 12V-os fogyasztódat'' És ha az ''átberhelttel etetné az alaplapját is?? Az nem lenne jó? Mert lehet, h. az alaplapja miatt nem jó neki a cuccos, és azt nekem nem meséli be senki, h. egy márkás tápnak, jó, ha egy olyan lapra van rárakva, amiben vmi nem klappol jól!! Szentem ott neki a lap lessz a hunyó, amikor már kezdte megzabálni az elemeket!! És pl.: hosszú távon a márkás tápnak azért szerintem, komoly teljesítménycsökkenést okoz, ez az alaplapos dolog!! Vagy nem
Na jó szerintem, qrva nyagy baromságot írtam! Nem?
Amúgy vizhütése van
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest