Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• neduddgi
    aktív tag

Üdv!

Van nekem is egy Codegen 300x típusú tápom amit kb. 1 hónapja nem használok ,de addig semmi baja nem volt!

Egy E7500-at hajtott ASUS ENGTS250 DK-val,Scythe Mugen 2 hűtővel,2 darab vinyóval 4 giga DDR3-as rammal egy ASUS P5Q3-as alaplapon.

Egy kérdés : most egy Corsair TX750-es táp van a gépemben amit eladok és veszek helyette egy Chieftec CFT-750-14CS moduláris tápot!A kérdés pár napig megint vissza kellene raknom a Codegen-t ,de nem vagyok biztos benne ,hogy jó lesz-e arra a pár napra.

Annyi változás van a gépemben ,hogy egy Q9650 proci van benne + egy Gigabyte Radeon HD5770 ami szerintem egy-két watt pluszt eredményez (bár a procinál lehet akár 30-40 Watt is)/B]

(B)Előre is kösz a választ! :)(/B)

Én inkább várnék pár napot, a 300x-es Codagen szerintem nem erre a konfigra lett kitalálva. Ha mégis rászánod magad, de csak netezel meg ilyesmi, akkor talán elviszi, de jószívvel erre sem tudnám rászánni magam. Arra semmikép, hogy valami komoly cpu ill gpu teljesítményű alkalmazást indítsak el a Codagen táp alatt. :)

Új hozzászólás Aktív témák