Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Nekem regebbi konfigommal voltak olyan gondok hogy X idő után ujraindított(általában ritkán), csak ugy spontán(ebben is egy 400W os Codegen volt)!
Vettem egy uj konfigot mondom most nem erdekel az a + 5 k , ennyit megér a nyugalmam!
Azóta boldog tulajdonosa vagyok egy Chieftech 400 W -os tápnak, semmi gondom sincs vele!
Szóval kinek a pap kinek a paplan!Én azt mondom hogy erre nem kell sajnálni a pénzt!
Ráadásul ha hozzáadod a tulfeszvedo arat a Codegen táphoz akkor már csak 2 k kell ahhoz h megvegyél egy Chieftech tápot!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest