Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi2121
tag
Hali!!!
NA figyu srácok!!! Minden márkában vannak fekete bárányok!!! A Codegennel egy időben sok gond volt de melyikkel nem!! Nekem amire persze nem vagyok büszke egy Codegen 400w os táp halytotta a gépemet: P4 630 HT, 1gb Kingston, Radeon X1900XT, 240Gb HDD, Dvd író, cd író!!!! Semmi az égvilágon, egy fagyás vagy újra indulás nem volt egy évig!!!!!!!
Tudom merész voltam!!!!! MA már egy Chieftec 400w os van!! Igaz sokkal erősebb!! ÉG ÉS FÖLD!!!! és érzem is, és látszik is!!!
NAgyon jól meg tud szolgálni egy CODEGEN is!!!! Túl sok a pletyka!!!!!
Nem egy fórumon van olyan emberke akit pénzelnek vagy mgbízzák egy kis reklámozással vagy épp ellen kampánnyal!!!!
MIndenki döntse el magának!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest