- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi2121
tag
Nem!! Én csak olyan dolgokat mondtam ami sajna a mai világban evidens, mindenki próbálja eladnia szarjait! És szerintem így, hogy nem mondtam neveket meg semmit, így még nem spciliség. Szerintem! Csak felhívtam a figyelmeteket, mert a legtöbb ember előtt még mindig piros felhők lebegnek, hogy mindenki tisztességes!!
Ezt nem kell magára vennie senkinek!
Én itt lezártam, kár, hogy megszólaltam, sajnálom!
Mindenki azt csinál amit akar!!
Üdv -
Szabi2121
tag
válasz
Szten Márs #405 üzenetére
Abban biztos lehetsz hogy neveket nem fogok írni, mert nem vagyok vamzer! Pl egyik haverom is dolgozott számtek boltban és azzal szórakoztak, hogy felmentek egy fórumra és az éppen aktuális betárolt dolgokat kezdték nagyon dícsérni és láttak csodát pár héten belűl elterjedt a pletyka, és megindult az eladás. HAllottam már, hogy a MIstralban is csinálták!
Az a baj, hogy kizárjátok a lehetőségét, pedig eléggé valóságos a mit írok!
Ne legyetek NAÍVAK!
Mindig a tapasztalat legyen az első és aztán más véleménye, én mindig azt mondom!
Én nem akarok itt senkivel se összeveszni, csak reálisan kéne gondolkozni! -
Szabi2121
tag
Bocsi
Az előbbi helyesbítése: 460W Chieftec em van!! NAgyon bika !!! Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!
Vegyetek Chieftec et!!! 16k körül nagyon gazdaságos!!! -
Szabi2121
tag
Hali!!!
NA figyu srácok!!! Minden márkában vannak fekete bárányok!!! A Codegennel egy időben sok gond volt de melyikkel nem!! Nekem amire persze nem vagyok büszke egy Codegen 400w os táp halytotta a gépemet: P4 630 HT, 1gb Kingston, Radeon X1900XT, 240Gb HDD, Dvd író, cd író!!!! Semmi az égvilágon, egy fagyás vagy újra indulás nem volt egy évig!!!!!!!
Tudom merész voltam!!!!! MA már egy Chieftec 400w os van!! Igaz sokkal erősebb!! ÉG ÉS FÖLD!!!! és érzem is, és látszik is!!!
NAgyon jól meg tud szolgálni egy CODEGEN is!!!! Túl sok a pletyka!!!!!
Nem egy fórumon van olyan emberke akit pénzelnek vagy mgbízzák egy kis reklámozással vagy épp ellen kampánnyal!!!!
MIndenki döntse el magának!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest