Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Csaba 20 Dana Scully szerepében, Tom5 pedig tisztára Mulder...
Avagy a codegán táp paranormális tevékenysége...
Sry az offért de tisztára ilyen érzésem van(Lehet hogy tegnap nem kellett volna x-aktákat nézni
)
-
X Factor
addikt
válasz
Csaba_20_ #302 üzenetére
Oké.Csak hirtelen írtam az egészet és ilyenkor nem tudom hogy a másik fél aki olvasa az hogyan reagál rá , mert már jártam ugy hogy leírtam a tapasztalataim/véleményem és mivel az nem egyezett az övével 1ből **** meg**** voltam, na csak ezért kértem már elöre is bocsánatot de akkor no problem
[Szerkesztve] -
X Factor
addikt
válasz
Csaba_20_ #299 üzenetére
Mesében vannak fantasztikus elemek, de az hogy 3évig ment a 300as Codegan a gépembe, legutoljára pedig egy 3000+barton/512 ramos/ 9700/ 2 wincsi/ iro + cd rom/ konfigot látott el tökéletesen nem tartom annak..(ez inkább tény). Másik ha nem olvasom illetve nem tudnám hogy 1 low-end táp akkor nem hinném el, mert személyes tapasztalatok alapján soha nem volt vele semmi gondom, de lehet hogy nekem volt szerencsém is mindig kifogok 1 elég jó példányt. Ki tudja???
Ha esetleg sértőnek találod amit írtam akkor elöre is sry eszem ágában sem volt, csak nem értem ezt ''Látom szereted a mellébeszélést és még hiszel a mesékben'' ??? -
X Factor
addikt
Végre valaki , annyira bökte már a csőrömet hogy mindenki szidja szegénykéket pedig nálam olyan jó szolgálatot tesznek
De látom hogy nem vagyok egyedül.
[Szerkesztve] -
X Factor
addikt
Hát nekem már 3éve 1 300W-os Codegan táp látja el a gépem ezalatt megfordult benne:
- 663 cerka már nem emlékszem milyen lappal
- 2000+ T-bred asus a7n8x
- 2600+ barton az asus lappal 512 ram 9700 radeon 2 wincsi dvd rom cd iro /ez ment 1.5 évig/
- most került bele 1 asrock 939 lap és 1 venice 3000+ (ezt is elviszi)
Most gondolkodtam el elöször tápcserén mivel jön az x800as a gépembe és az ugy már télleg a szakadék széle.
Most felteszem a kérdést én fogtam ki egy ennyire jó példányt vagy mi??? Mert mindenüt azt olvasom hogy ilyen szar meg olyan szar, közbe már 2és fél éve semmi gondom vele.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest