Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocoka
csendes tag
szevasztok!
Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépemet a tápegység ventije rámmorgott és egy enyhe ütés a ház tetejére megoldotta a próblémát,de mit tegyek hogy a továbbiakban ne forduljon elő a táp ventijével ez elő?Néztem nincs erősen a ház hátoldalához szorítva se,szóval?Van egy vékony habszivacsom azt körbevágjam oda ahol a csavarok fogják a tápot a házhoz?de az csak a rezonációt csillapítaná szerintem a venti hangján nem változtat!Szóval most erre kellene a segítségetek!előre is kösz nektek!( a házam még nem a Codegen 8011-es,még nem vettem meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest