- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
bundee_rk
csendes tag
Hello Arcok!
Véghezvittem végre ezt az oldallap lyukasztást a Codegen 7002-mön és hát mondhatni csodákra képes. Szobatársam konfigjára is rátettük, neki még többet segített rajta ( alap 52C -> 46C, játék max60C-> max 51-52C). Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! És még nem is lett olyan ronda:).
bundee -
bundee_rk
csendes tag
Érdekelne ez a megoldás. Pontosan hogy is van? A tetejét vágtad ki 2 ventinek meg a hátulját? Mert az enyémben alapbol pl csak lent elöl és fent hátul van egy-egy ventihely, ahol szinte semmi hasznuk.
Én egyébként úgy képzeltem el, hogy vágatok egy ventihelyet az oldallapon kb a proci fölé és talán még egy másikat a kártyák fölé. Erről kinek mi a véleménye? -
bundee_rk
csendes tag
8cm ventit milyet érdemes venni? Mert ugye általában vannak ezek a snassz noname 1000ft-osak, másról nem si tudok nagyon...
-
bundee_rk
csendes tag
Én is valami olyasmire gondoltam, hogy a proci fölé kéne egy 8cm-es ventit az oldallapba beépíteni. Te teljesen kivágtad vagy csak szitaszerűen fúrtál bele lyukakat?
Végülis arra gondoltam, hogy tesztelésképpen először megcsinálom ezt valamilyen vastagabb papírdoboz lapjával és kipróbálom, milyen lenne...:) -
bundee_rk
csendes tag
Nekem is ilyen van és a szellőzésétől eltekintve egész elfogadható lenne. De sajnos a 8cm-es ventihelyek olyan helyen vannak, ahol semmi jelentőségük nincs, a proci mellé hátul nem lehet rakni semmit, az a nagy gáz. Itt a koleszszobában kettőnknek is ilyen van és nagyon úgy néz ki fúrni-faragni fogunk, csak azt nem tudom még, hogy mit és hova.... Ha esetleg valakinek lenne némi ötlete, az jó lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest