Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz #21 üzenetére
Mond már meg nekem, szólt valaki is egy rossz szót hozzá, meg a te tápodhoz, vagy bárki más tápjához? Vagy mondtam én, hogy ne vegyen ilyen tápot? Vagy mondtam olyat, hogy az övé is tönkre fog menni? Ami nálam volt arról beszéltem, leírtam, mit tapasztaltam, személyesen is csalódtam a Codegenben, mint gyártóban, kész. Te keztél el kötözködni, hogy ''de hát ez má milyen durva, hogy én nem adom alább Chiefteknél legközelebb'', miért, mond már meg, ebben mi a durva egy ilyen eset után? Nem tudsz semmit mondani, csak folyton azzal jössz, hogy pedig a tied jó. Oké, jó, csak ne engem cseszegessél vele.
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz #11 üzenetére
Egyáltalán nem volt durva, én olyan minőségi limitet húzok meg saját magamnál, amilyet csak akarok, ha azt mondom, hogy aranyozott tápnál alább nem adom, akkor az van és kész. Nehogymár te szabd meg, milyen tápot vegyek a saját gépembe.
És amint azt írtam, ''pont most hoztak vissza egy gépet, amit tönkretett'', szóval most ne kezdjük el a mesét a jó Codegen tápokról, mert az engem nem vigasztal meg. -
faster
nagyúr
Most hoztak vissza egy gépet, amit a sz@r táp tönkrevágott, szerencsére csak az alaplap hullott meg. Codegent soha többé, ezentúl Chieftech-nél alább nem adom.
Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest