Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Amíg nem tudtam hogy lehet soloban is menni, nekem is lement 1-2 kör alatt egy boss.

Szerintem lesz vagy 40 próbám ebben a bossban is. Nagyon gyors a csóka, backstabra lehet nincs is idő. Egyszer voltam bent nála tegnap de hamar lerendezett. 20% hp-t leszedtem róla kb. Valszeg ez egy 4-et dodgeolok 1-et ütök kategória. Szerintem visszaváltok az impalerre, az sztem gyorsabb. 2 szúrásnál többre nem lesz időm, ha csak le nem staggerelem. Eddig a fire weapon buff bejött minden bossnál.De jó lesz majd ng-en coopban lerendezni őket.
Csak jussak el addig. Idén még a Surge 2-t is be akarom fejezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Debian GNU/Linux
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk most a határaimat feszegeti a game.
Csak jussak el addig. Idén még a Surge 2-t is be akarom fejezni.