Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesz egy bosspáros és kb úgy képzeld el hogy ha soloba mész akkor visdzasírod ornsteint és smough-ot. Soloba az az egyik legnehezebb szetintem. De ott még coopba is voltak bajok.
Gildedre visszatérve, nem az a baj hogy megöl, hanem az hogy 2ütésből max hp-ról az alatt keg simán egyből. Az hogy hiába dodgeolsz, elég egy hiba és leszed. Nem azt mondom hogy no damagére kell de van olyan két egymás utáni ütése amit ha bekapsz vége.
Annyit tudok mondani hogy mikor felbuffolja magát és kurvagyors azt inkább csak túlélni próbáld, és nekem ott a balra dodge jött be.
Lesz olyan boss aki eleve tüzes.
Én amúgy a villamot használtam leggyekrabban mert a legtöbb fém páncélba van.Ez az ng+ban coopba bosszut állok nekem is megvolt. Csak röhögtem hogy pl a becsúszós pucsaakinél szintén eludőztem, coopban meg se tudott mozdulni nemhogy phase-t váltson és wz egész harc ha volt egy perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs