Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Nekem most olyan kabátom van ami pengéket hoz elő és felnyársalja az ellent.
Köszi az infót a bc-okról.
egyelőre Anor Londoban járok, van vagy 10 kb bc-om. Tegnap buktam sikeresen 50e hazet mert elbénáztam a parryt. Fura dolog itt parryzni, a bossokat nem is merem.
A depthseket is megcsináltad? Nekem most oldott fel újabbat.Ng+ot biztos elkezdek, de lehet hogy nagyobb fegyverrel. Azokkat lehet is talán védekezni érdemben. Persze nem a bossok ellen. Ja és a ng+-ot coopban csinálom majd.
Amúgy egyre jobban bejön a játék. Úgy érzem keményebben büntet mint a Ds.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyelőre Anor Londoban járok, van vagy 10 kb bc-om. Tegnap buktam sikeresen 50e hazet mert elbénáztam a parryt. Fura dolog itt parryzni, a bossokat nem is merem.