Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt igen szépen hoztad. Látszik hogy voktál bent párszor tanulni.
A privátra itt válaszolok.Szóval nem minden skill kiszedhető a bloodcode-ból. (továbbiakban rövidítsük bc-nek vagy valaminek.)
Ahol megjelenik egy csík alatta azok a kiszedhetőek. Ellenfeleket kell ütni hogy megteljene a csík és onnantól használható szabadon.
Még használni sem muszály mikor fejleszted csak legyen berakva valamelyik gyorsgombra vagy passívra a passívok.
Viszont ne a leggyengébb ellenfeleket üdd mert jobban fejlődik ha erősebbeket ütsz.Blood vielből (nekem csak kabát
) egy olyan lett a végső hogy night thorne.
A fegyverből meg az a bardiche ami neked is van a videóba.
Lesz erősebb de vagy nehezebbek vagy nemtetszett a movesetjük.A vestigeket visszanézhezed ha a fűrdőből ami a base-ből elérhető. Szerintem jó a story meg jók az infók amiket a karakterek múltjáról lehet megtudni.
Bloodcodeokról annyit súgok hogy van összesen 32 de 4et csak ng+ban lehet kiszedni.
Én most azon dolgozok hogy az utolsó endinget kiszedjem sztán meg majd a rengeteg coop bossharcot a trofiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) egy olyan lett a végső hogy night thorne.