- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt igen szépen hoztad. Látszik hogy voktál bent párszor tanulni.
A privátra itt válaszolok.Szóval nem minden skill kiszedhető a bloodcode-ból. (továbbiakban rövidítsük bc-nek vagy valaminek.)
Ahol megjelenik egy csík alatta azok a kiszedhetőek. Ellenfeleket kell ütni hogy megteljene a csík és onnantól használható szabadon.
Még használni sem muszály mikor fejleszted csak legyen berakva valamelyik gyorsgombra vagy passívra a passívok.
Viszont ne a leggyengébb ellenfeleket üdd mert jobban fejlődik ha erősebbeket ütsz.Blood vielből (nekem csak kabát
) egy olyan lett a végső hogy night thorne.
A fegyverből meg az a bardiche ami neked is van a videóba.
Lesz erősebb de vagy nehezebbek vagy nemtetszett a movesetjük.A vestigeket visszanézhezed ha a fűrdőből ami a base-ből elérhető. Szerintem jó a story meg jók az infók amiket a karakterek múltjáról lehet megtudni.
Bloodcodeokról annyit súgok hogy van összesen 32 de 4et csak ng+ban lehet kiszedni.
Én most azon dolgozok hogy az utolsó endinget kiszedjem sztán meg majd a rengeteg coop bossharcot a trofiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest