Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt igen szépen hoztad. Látszik hogy voktál bent párszor tanulni.
A privátra itt válaszolok.Szóval nem minden skill kiszedhető a bloodcode-ból. (továbbiakban rövidítsük bc-nek vagy valaminek.)
Ahol megjelenik egy csík alatta azok a kiszedhetőek. Ellenfeleket kell ütni hogy megteljene a csík és onnantól használható szabadon.
Még használni sem muszály mikor fejleszted csak legyen berakva valamelyik gyorsgombra vagy passívra a passívok.
Viszont ne a leggyengébb ellenfeleket üdd mert jobban fejlődik ha erősebbeket ütsz.Blood vielből (nekem csak kabát
) egy olyan lett a végső hogy night thorne.
A fegyverből meg az a bardiche ami neked is van a videóba.
Lesz erősebb de vagy nehezebbek vagy nemtetszett a movesetjük.A vestigeket visszanézhezed ha a fűrdőből ami a base-ből elérhető. Szerintem jó a story meg jók az infók amiket a karakterek múltjáról lehet megtudni.
Bloodcodeokról annyit súgok hogy van összesen 32 de 4et csak ng+ban lehet kiszedni.
Én most azon dolgozok hogy az utolsó endinget kiszedjem sztán meg majd a rengeteg coop bossharcot a trofiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) egy olyan lett a végső hogy night thorne.