Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt igen szépen hoztad. Látszik hogy voktál bent párszor tanulni.
A privátra itt válaszolok.Szóval nem minden skill kiszedhető a bloodcode-ból. (továbbiakban rövidítsük bc-nek vagy valaminek.)
Ahol megjelenik egy csík alatta azok a kiszedhetőek. Ellenfeleket kell ütni hogy megteljene a csík és onnantól használható szabadon.
Még használni sem muszály mikor fejleszted csak legyen berakva valamelyik gyorsgombra vagy passívra a passívok.
Viszont ne a leggyengébb ellenfeleket üdd mert jobban fejlődik ha erősebbeket ütsz.Blood vielből (nekem csak kabát
) egy olyan lett a végső hogy night thorne.
A fegyverből meg az a bardiche ami neked is van a videóba.
Lesz erősebb de vagy nehezebbek vagy nemtetszett a movesetjük.A vestigeket visszanézhezed ha a fűrdőből ami a base-ből elérhető. Szerintem jó a story meg jók az infók amiket a karakterek múltjáról lehet megtudni.
Bloodcodeokról annyit súgok hogy van összesen 32 de 4et csak ng+ban lehet kiszedni.
Én most azon dolgozok hogy az utolsó endinget kiszedjem sztán meg majd a rengeteg coop bossharcot a trofiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) egy olyan lett a végső hogy night thorne.