Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A dupla bosson túltettem magam. A gildeden is. De Mido onehit hülyeségén nem. Továbbá a Skull King folyamatos stagger csapásai és a terem túlvégébe elérő buffolt csapásai is szopatások voltak. A végén nem is bírtam idegileg sajnos, kellett az npc. Mondjuk úgy se volt könnyű annyira azért. Már megbántam azóta, de ez van.

A játék eleji Executionert mikor kitanultam akkor már sikerült és nem szopatott halálra. Az egy jó boss. A "jó ending" bossa a végén meg egy vicc. A CV Midirje akart lenni de nem úgy sikerült.
Amúgy a szopatós bossokat kivéve az eddigi legjobb DS utánzat amiben azért van egyediség is bőven. Hiába tetszik a Surge 2 is például, valahogy ebben több a "lélek". A story különösen tetszett, ahogy összerakod emlékekből. A karakter mozgás lehetett volna ds3 szintű, így olyan ds2-esen szögletes kicsit.Az új Star Warst próbáltad már? Állítólag vannak benne DS elemek is és magasabb nehézségi szinten tényleg nehéz. Én tervezem hogy beruházok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest