Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A dupla bosson túltettem magam. A gildeden is. De Mido onehit hülyeségén nem. Továbbá a Skull King folyamatos stagger csapásai és a terem túlvégébe elérő buffolt csapásai is szopatások voltak. A végén nem is bírtam idegileg sajnos, kellett az npc. Mondjuk úgy se volt könnyű annyira azért. Már megbántam azóta, de ez van.

A játék eleji Executionert mikor kitanultam akkor már sikerült és nem szopatott halálra. Az egy jó boss. A "jó ending" bossa a végén meg egy vicc. A CV Midirje akart lenni de nem úgy sikerült.
Amúgy a szopatós bossokat kivéve az eddigi legjobb DS utánzat amiben azért van egyediség is bőven. Hiába tetszik a Surge 2 is például, valahogy ebben több a "lélek". A story különösen tetszett, ahogy összerakod emlékekből. A karakter mozgás lehetett volna ds3 szintű, így olyan ds2-esen szögletes kicsit.Az új Star Warst próbáltad már? Állítólag vannak benne DS elemek is és magasabb nehézségi szinten tényleg nehéz. Én tervezem hogy beruházok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Videó stream letöltése
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest