Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A dupla bosson túltettem magam. A gildeden is. De Mido onehit hülyeségén nem. Továbbá a Skull King folyamatos stagger csapásai és a terem túlvégébe elérő buffolt csapásai is szopatások voltak. A végén nem is bírtam idegileg sajnos, kellett az npc. Mondjuk úgy se volt könnyű annyira azért. Már megbántam azóta, de ez van.

A játék eleji Executionert mikor kitanultam akkor már sikerült és nem szopatott halálra. Az egy jó boss. A "jó ending" bossa a végén meg egy vicc. A CV Midirje akart lenni de nem úgy sikerült.
Amúgy a szopatós bossokat kivéve az eddigi legjobb DS utánzat amiben azért van egyediség is bőven. Hiába tetszik a Surge 2 is például, valahogy ebben több a "lélek". A story különösen tetszett, ahogy összerakod emlékekből. A karakter mozgás lehetett volna ds3 szintű, így olyan ds2-esen szögletes kicsit.Az új Star Warst próbáltad már? Állítólag vannak benne DS elemek is és magasabb nehézségi szinten tényleg nehéz. Én tervezem hogy beruházok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Sony PlayStation 5 DualSense kontroller eladó
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- Xbox 360 Slim E (500GB) eladó!
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs