Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A dupla bosson túltettem magam. A gildeden is. De Mido onehit hülyeségén nem. Továbbá a Skull King folyamatos stagger csapásai és a terem túlvégébe elérő buffolt csapásai is szopatások voltak. A végén nem is bírtam idegileg sajnos, kellett az npc. Mondjuk úgy se volt könnyű annyira azért. Már megbántam azóta, de ez van.

A játék eleji Executionert mikor kitanultam akkor már sikerült és nem szopatott halálra. Az egy jó boss. A "jó ending" bossa a végén meg egy vicc. A CV Midirje akart lenni de nem úgy sikerült.
Amúgy a szopatós bossokat kivéve az eddigi legjobb DS utánzat amiben azért van egyediség is bőven. Hiába tetszik a Surge 2 is például, valahogy ebben több a "lélek". A story különösen tetszett, ahogy összerakod emlékekből. A karakter mozgás lehetett volna ds3 szintű, így olyan ds2-esen szögletes kicsit.Az új Star Warst próbáltad már? Állítólag vannak benne DS elemek is és magasabb nehézségi szinten tényleg nehéz. Én tervezem hogy beruházok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest