- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Obladee
csendes tag
Adott egy cirka 10 éves PC, a címben is említett ASUS a7n266-vm alaplappal. Évek óta nem volt újratelepítve rajta a windows (xp). Gondoltam tiszta telepítés csinálok, ám a boot sorrendben a CD meghajtó a merevlemez után van, a BIOS-ba viszont nem tudok belépni, mert le van védve jelszóval és a jelszó nem ismert. Award BIOS-ról van szó, joker jelszókat vagy 50et kipróbáltam, nem működött egy sem. Asus supporton nézegettem CMOS resetet ám valami nem stimmel, ugyanis az alaplapon nincsenek jumperek, az support viszont azt írja rakjam át egyik helyzetből másikba. A leírásban található clrtc feliratnál az alaplapon csak két kis izé van nem 3 tüske (a linkelt fénykép jobb oldalán, közvetlenül a nagy kék csatlakozó fölött látható).
Segítségeteket kérném mi a teendő? Hallottam olyat is hogy az elem kivétele segíthet, de olyat is, hogy azzal semmire sem megyek.
Az xp-t mindenképpen tisztán szeretném telepíteni, így is tele van a gép minden szirszarral.
Aktív témák
- Mercedes topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Subaru topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest