Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Obladee
csendes tag
Adott egy cirka 10 éves PC, a címben is említett ASUS a7n266-vm alaplappal. Évek óta nem volt újratelepítve rajta a windows (xp). Gondoltam tiszta telepítés csinálok, ám a boot sorrendben a CD meghajtó a merevlemez után van, a BIOS-ba viszont nem tudok belépni, mert le van védve jelszóval és a jelszó nem ismert. Award BIOS-ról van szó, joker jelszókat vagy 50et kipróbáltam, nem működött egy sem. Asus supporton nézegettem CMOS resetet ám valami nem stimmel, ugyanis az alaplapon nincsenek jumperek, az support viszont azt írja rakjam át egyik helyzetből másikba. A leírásban található clrtc feliratnál az alaplapon csak két kis izé van nem 3 tüske (a linkelt fénykép jobb oldalán, közvetlenül a nagy kék csatlakozó fölött látható).
Segítségeteket kérném mi a teendő? Hallottam olyat is hogy az elem kivétele segíthet, de olyat is, hogy azzal semmire sem megyek.
Az xp-t mindenképpen tisztán szeretném telepíteni, így is tele van a gép minden szirszarral.
Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest