Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Szerintem nem olyan rossz most a loot. Th 10-el 8-9 száz kupa között vagyok, és dobálja a lootot rendesen. A 600k-s rablásokhoz annyit, hogy nemrég új személyes rekordot állítottam fel. 700k arany, 600k elixir, kb. 1000 dark. Elvileg egyik klántársam felvette és elküldte Empirnek, hogy ebből mi lesz, azt nem tudom. Ha kirakja, akkor megosztom a linket. Eddig ballonnal és minikkel mentem, de most már gianttel. Fentebb, 1200-on is voltam, és messze rosszabb ott a zsákmányolás. Engem nem rabolnak le, de kb. naponta villámoznak min 1x, és nagyon idegesít. Szóval szerencsés vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest