Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Na megvan a story, ha lehet hinni Xbox-nak, akkor majdnem 48 óra volt eljutni ide. Nem tűnt ilyen soknak. Gondolom most NG+ lenne a irány. Lehet most kicsit félre teszem, mert a végére már picit éreztem, hogy kezd csömöröm lenni. Amúgy valóban kiemelkedő volt a játék. Még úgy is tetszett, hogy próbáltam mindig távol tartani magam a souls-like címektől, még ha ez nem is teljesen az a kategória.
-
TheProb
veterán
ACTII vége spoiler:
Csak számomra volt megható, hogy Monoco és Noco real life kutyák voltak. Előbbi még a családi fotón is szerepel? -
TheProb
veterán
-ját hogyan kell QTE-zni? Akárhogy próbálom, a másodikat nem veszi be. Neten olvasom, hogy nem csak én szopok vele. Valaki 30fps-re korlátozta a játékot és úgy jó volt, de erre én nem vagyok hajlandó... Jelenleg csak ezért bekapcsoltam az automata QTE-t, de azért jó lenne rájönni a "titkára"Verso Strike Storm -
TheProb
veterán
válasz
N.YCityBoy #282 üzenetére
próbáltam kontrollerrel, de kevésbé adta. De lehet teszek vele még egy próbát.
Tudom, hogy rengeteg build van. De épp ezért kérdezem, hogy ki honnan merített, mert szöges ellentétben vannak egyikük a másikával.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Build-eket honnan érdemes nézni? 1-2 karakternél kicsit azt érzem, hogy nem sikerült megtalálni a synergiát az abilityk és a pictos/luminas-ok tekintetében.
Illetve block/parry-vel lassan 10 óra után is szívok (PC), nem sikerül ráérezni. Csak én szenvedek ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest