- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Ugyanez. Mostanában lehet koromból adódóan is, már kevés single player játék köt le. De ez úgy beszippantott,alig bírom letenni.
Kb. most vagyok az act 2 végén, de egyszerűen nem lankad a hangulat. Most például csak beraktam a lemezjátszóba az alap zenét(ami az elején a gommage alatt van) , és csak hallgattam, lestem az eget.
Látva az eddig bejelentett idei felhozatalt (a GTA6 sztem nem jelenik meg idén) egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy más játék kapja a GotY-t. Még a legjobb zene is sanszos szerintem.
Ezek a fejlesztők hol voltak eddig??? Ugye ha jól tudom vannak benne volt Ubi-s arcok is, eddig ezek mit csináltak? Vagy ennyit jelent , ha nem a kiadó parancsára kell csinálni az x-edik AC-t, hanem elengedhetik a kreativitásukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Tippmix
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby rádiós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest