Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

Nahát sok sikert annak akinek még mentenie kell, én még a régi használhatóbb felületről közvetlen az átállás előtt lehúztam mindent ami kellett, péntektől hétfőig napi 12-16órában megállás nélkül, valós időben feldolgozva, rendszerezve...

Ma az egyik fiókba kb. negyed óra alatt be is lépett, a másikba már be se ment. Valószínűleg most van csúcson a rendszer, mindenki is költözik, vagy letölt, feltéve ha tud :D

Egy jó story azért született a mentés során. Többek között az egyik oldalon nem lehetett cserélni az e-mailt. Írtam nekik hogy ha az usernek ez nem hatásköre akkor egy admin legyen szíves, mert...

A válasz csináljak új fiókot, mert...

Hagytam, mert ha úgy is újat kell akkor mind1 mikor oldom meg, feltéve ha visszamegyek egy olyan korszerű oldalra, ahol mindent is lehet változtatni csak a belépési mailt nem.

Valószínűleg érezték ők is hogy ez így gáz, mert mire végezte a teljes átállással és elővettem az oldalt, hogy akkor új felhasználó, egy kompletten új oldal fogadott, tizedannyi színvilággal, de új oldal ;]

Próba és sikerült mailt cserélni, úgyhogy minden fanna - sztem hétvégén törlöm is a fiókokat, feltéve ha betudok lépni... :D

Új hozzászólás Aktív témák