- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Projektor topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
szallasi007 #15542 üzenetére
Szerintem a "T" formájú tudás (egy területen mély tudás, más területekre rálátsz) ma már kevés, ha jó szakember akar lenni valami. Inkább a "π" (két, egymást kiegészítő területen mély tudás, más területekre rálátással) ami nyerő lehet. Tipikus példa erre talán a devops trendek, de a magam részéről a wifi-only rendszermérnökök is félkarú óriások: a klasszikus wifis tudásból bármilyen, mai enterprise hálózati projektból nagyon hamar kiesel. Egy jó routing-switching vagy AAA+riporting tudással ezt megfejelve viszont már jó lehetsz.
Ha minden nálad köt ki az lehet indikátora, hogy kevesen vagytok, vagy annak is, hogy alapvetően nincs annyi feladat, ahol megéri specializálni, több embert foglalkoztani. sajnos itthon én is ezt látom: több szerep, egy gázsiért. A minap kaptam olyan network engineer pozi ajánlatot, ahol aztán mindenhez IS kellett volna értenem a desktoptól kezdve a szervereken át a storage-ig, kivéve a networkhöz. -
Ripper17
tag
válasz
szallasi007 #15542 üzenetére
30. BSc alatt gyakornokként kezdtem. Gyakornoksággal együttvéve 4. munkahelyem, különben a mai napig junior lennék (ez is egy érdekes téma, mi volt előbb: a meglévő, jó szakembert nem megbecsülő HR és vállalatvezetési politika, vagy a "jobhopping"). Országos távközlési szolgáltató cégek. Nagyvállalat/multi szinten kevés bullshit van, amit ne láttam volna
-
Yeffy
veterán
válasz
szallasi007 #15415 üzenetére
teljes mertekben egyetertek.
kulfoldon is hasonlot latok/tapasztalok, ertelmesebb cegeknel elony, de nem feltetel a diploma vagy felsoiranyu vegzettseg. tapasztalat gyakran tobbet er. hozzateszem, teljes joggal.
en is, ahol dolgozom egyetemnel, aktivan fektetnek treningekbe, vagyte is igenyelhetsz ra budzset, ha az hozzaad a tudasodhoz, es nekik is javukra valik. es hat mondjuk egy CCNP miert ne valna.500 netto gondolom meg Pesten is korrekt osszeg, videken meg aztan foleg. felette meg ne is beszeljunk.
-
suomalainen
tag
válasz
szallasi007 #14915 üzenetére
Sokat segítenek az OCG-hez adott vizsgafeladatok. Ha azok mennek, a vizsgán sem tudnak megfogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Battlefield 2042
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged