-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
józsi9995
tag
Igen, abból is. Meg a Wendell Odom féle könyvből. A kettőt egymás után olvastam , már ami a témákat illeti, így felfrissítettem a tudásom + más szemszögből is ráláttam a dolgokra.
Először az Odom könyvet bogarásztam,az ábrái borzasztóan hasznosak, csak aztán rájöttem, hogy abban nincs minden benne (lásd pl. DR, BDR koncepció az ICND1-hoz) és Todd bácsinak egészen más, közvetlenebb a stílusa. Bár az amerikai phrasal verb-jei kiakasztóak tudnak lenni :-)
És Todd valós életből vett példái+ a Hands on Labs-ek és a Written Labs-ek aranyat érnek.Szóval és azt javaslom ha van időd kukkants bele az Odom féle könyvbe is.
Én még gyúrtam CBT Nuggets+ CBT exam walkthrough+ hivatalos Cisco videókkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Steam Deck 512GB Hibátlan 10/10 Állapot! 6 Hó Jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest