- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
FecoGee #3434 üzenetére
Én szerintem egyet értek veled Úgyhogy szavaztam is egy nemet az oldaladon. Nekem nem is cél a CCIE, megelégszem egy CCNP szintű tudással. Főleg nem akarok olyan dolgokat megtanulni, amire a munkában nincs szükség, és csak azért tanuljam, hogy legyen egy papírom. A családra meg nincs idő, meg egy csomó egyéb lemondással is jár a készülés.
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #3434 üzenetére
Megértelek és valahogy igy vagyok ezzel én is. A legutóbbi switch vizsgán döbbentem rá, hogy a cert semmit nem ér. Olyan viccesek voltak a labor feladatok, hogy majdnem felröhögtem, amikor megláttam. Ilyen, hogy van két switch, ez legyen a root, vezérelje a LACP azonositást és legyen 3 vlan. SLUSSSZ. Közben meg olyan elméleti kérdések, hogy vért izzad néha az ember, holott a büdös életben nem fogod használni. Öszintén, minek kell tudni, hogy a standby 11 groupnak mi a virtual MAC-adresse? Nyomok egy sh standby-t és már látom is. Elég ha a pc-k tudják, nekem felesleges. Akkor, kit érdekel, hogy ha van egy 4 linkes ether-channeled, akkor melyik linken fog menni az adat, ha port-channel load balance src-ip dst-ip van és hogy ezt milyen xor müvelettel fogja kiszámolni? Szerintem ennek nem sok értelme van, inkább csinálnék egy bonyolultabb hálót és azt lássuk, hogy mennyire vágja az ember azt, amit igazából csinálnia kell majd a valós életben. Persze kell az elmélet, mert konfigolni nem nehéz, de tshootolni már igen, és oda kell az elméleti tudás, hogy tudd, mi az a hiba, amit látsz, mitől lehet és hogy kellene megoldani. De ehhez is sok labor kell.
De mind1, nekem a papir csak arra kell, hogy melót találjak, a tudást úgyis szerelemből szerzem meg, mert imádom csinálni ezt. Komolyan becsüllek a CCIE miatt, de szerintem az a tudás, amit nap mint nap szerzel, többet ér, mint bármilyen elmélet, amit bemagolsz és 2 hónap után elfelejtesz. Én havonta egszer be fogom kapcsolni a switcheket és felkonfigolok egy hálót, mert elfelejtem azt is, pedig rengeteget laboroztam előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest