- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
soma314 #15016 üzenetére
Remek gondolatok, osztom, kulon pirospont
ezert:
"...azért tanuljál, hogy tudjál értsél hozzá. És olyat tanulj ami érdekel, ne olyat, amit pillanatnyilag úgy tűnik megfizetnek. Ha olyat tanulsz, ami érdekel és meg is tanulod, akkor jó leszel benne. Ha jó leszel benne, akkor jó eséllyel többet fogsz keresni vele és boldogabb is leszel, mintha olyat tanultál volna, amiben csak a pénzt láttad."
Eltartott nekem is egy ideig, mire erre rajottem, bar korabban jott volna el ez a pillanat.
Szebben ossze sem foglalhattam volna!Bar hiszek (vagy kezdek hinni) benne, hogy mindennek megvan az oka, igy ugy velem, a szemelyisegem fejlodesehez kellettek ezek a buktatok, szopoagak, kulonutak, stb, hogy ide elerjek. Es a kaland meg csak most kezdodik! De most mar legalabb vegre olyan temakorben/allasban, ami tenyleg erdekel, amiert kuzdottem majd 2 evig.
-
kenwood
veterán
válasz
soma314 #15016 üzenetére
Persze ebben igazad van. NY-ban az evi 40k-s fizu ott verzik el,hogy havi 3k alatt nem talalsz egy garzont sem
Ertem, hogy mire gondolsz, ez nem egy olyan szakma,hogy betanulsz 3 het alatt,es utan napi 8 ora robottal kihuzod a nyugdijig. tanulni fejlodni kell,kulonben 1-2 ev alatt megy a kukaba a tudasod. Ehhez nyilvan kell, hogy erdekeljen a dolog.En ugy gondolom,ertem,merre szeretne menni a Cisco.
A CCNA olyan lesz,mint a Comptia.
Kapsz egy jo alapot mindenbol, es ami a munkadhoz jobban kell,abban elmelyulsz a melohelyen,self studyban a vizsga utan.
Ha komolyabban gondolod, johet a ccnp, aminek az uj rendszerben konnyebbnek kell lennie,mint eddig. (a core vizsganak mindenkepp, a legazasok lehetnek hasonlo melyseguek ,vagy nehezebbek).A nehezsegnek nincs jelentosege, mert ha konnyebb lesz, akkor te is konnyebben megcsinalod,mehetsz a kovetkezo szintre,vagy felveszel meg egy "targyat". Ha pedig nehezebb lesz, akkor tobbet fog erni a munkaeropiacon a papir/tudas, mert kevesebben tudjak megszerezni,megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Netfone
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest