- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
soma314 #15016 üzenetére
Remek gondolatok, osztom, kulon pirospont
ezert:
"...azért tanuljál, hogy tudjál értsél hozzá. És olyat tanulj ami érdekel, ne olyat, amit pillanatnyilag úgy tűnik megfizetnek. Ha olyat tanulsz, ami érdekel és meg is tanulod, akkor jó leszel benne. Ha jó leszel benne, akkor jó eséllyel többet fogsz keresni vele és boldogabb is leszel, mintha olyat tanultál volna, amiben csak a pénzt láttad."
Eltartott nekem is egy ideig, mire erre rajottem, bar korabban jott volna el ez a pillanat.
Szebben ossze sem foglalhattam volna!Bar hiszek (vagy kezdek hinni) benne, hogy mindennek megvan az oka, igy ugy velem, a szemelyisegem fejlodesehez kellettek ezek a buktatok, szopoagak, kulonutak, stb, hogy ide elerjek. Es a kaland meg csak most kezdodik! De most mar legalabb vegre olyan temakorben/allasban, ami tenyleg erdekel, amiert kuzdottem majd 2 evig.
-
kenwood
veterán
válasz
soma314 #15016 üzenetére
Persze ebben igazad van. NY-ban az evi 40k-s fizu ott verzik el,hogy havi 3k alatt nem talalsz egy garzont sem
Ertem, hogy mire gondolsz, ez nem egy olyan szakma,hogy betanulsz 3 het alatt,es utan napi 8 ora robottal kihuzod a nyugdijig. tanulni fejlodni kell,kulonben 1-2 ev alatt megy a kukaba a tudasod. Ehhez nyilvan kell, hogy erdekeljen a dolog.En ugy gondolom,ertem,merre szeretne menni a Cisco.
A CCNA olyan lesz,mint a Comptia.
Kapsz egy jo alapot mindenbol, es ami a munkadhoz jobban kell,abban elmelyulsz a melohelyen,self studyban a vizsga utan.
Ha komolyabban gondolod, johet a ccnp, aminek az uj rendszerben konnyebbnek kell lennie,mint eddig. (a core vizsganak mindenkepp, a legazasok lehetnek hasonlo melyseguek ,vagy nehezebbek).A nehezsegnek nincs jelentosege, mert ha konnyebb lesz, akkor te is konnyebben megcsinalod,mehetsz a kovetkezo szintre,vagy felveszel meg egy "targyat". Ha pedig nehezebb lesz, akkor tobbet fog erni a munkaeropiacon a papir/tudas, mert kevesebben tudjak megszerezni,megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő