Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yeffy

veterán

válasz soma314 #15016 üzenetére

Remek gondolatok, osztom, kulon pirospont :D ezert:

"...azért tanuljál, hogy tudjál értsél hozzá. És olyat tanulj ami érdekel, ne olyat, amit pillanatnyilag úgy tűnik megfizetnek. Ha olyat tanulsz, ami érdekel és meg is tanulod, akkor jó leszel benne. Ha jó leszel benne, akkor jó eséllyel többet fogsz keresni vele és boldogabb is leszel, mintha olyat tanultál volna, amiben csak a pénzt láttad."

Eltartott nekem is egy ideig, mire erre rajottem, bar korabban jott volna el ez a pillanat.
    Szebben ossze sem foglalhattam volna! :K :C

Bar hiszek (vagy kezdek hinni) benne, hogy mindennek megvan az oka, igy ugy velem, a szemelyisegem fejlodesehez kellettek ezek a buktatok, szopoagak, kulonutak, stb, hogy ide elerjek. Es a kaland meg csak most kezdodik! De most mar legalabb vegre olyan temakorben/allasban, ami tenyleg erdekel, amiert kuzdottem majd 2 evig. :)

• kenwood

veterán

válasz soma314 #15016 üzenetére

Persze ebben igazad van. NY-ban az evi 40k-s fizu ott verzik el,hogy havi 3k alatt nem talalsz egy garzont sem :)
    Ertem, hogy mire gondolsz, ez nem egy olyan szakma,hogy betanulsz 3 het alatt,es utan napi 8 ora robottal kihuzod a nyugdijig. tanulni fejlodni kell,kulonben 1-2 ev alatt megy a kukaba a tudasod. Ehhez nyilvan kell, hogy erdekeljen a dolog.

En ugy gondolom,ertem,merre szeretne menni a Cisco.
    A CCNA olyan lesz,mint a Comptia.
    Kapsz egy jo alapot mindenbol, es ami a munkadhoz jobban kell,abban elmelyulsz a melohelyen,self studyban a vizsga utan.
    Ha komolyabban gondolod, johet a ccnp, aminek az uj rendszerben konnyebbnek kell lennie,mint eddig. (a core vizsganak mindenkepp, a legazasok lehetnek hasonlo melyseguek ,vagy nehezebbek).

A nehezsegnek nincs jelentosege, mert ha konnyebb lesz, akkor te is konnyebben megcsinalod,mehetsz a kovetkezo szintre,vagy felveszel meg egy "targyat". Ha pedig nehezebb lesz, akkor tobbet fog erni a munkaeropiacon a papir/tudas, mert kevesebben tudjak megszerezni,megtartani.

Új hozzászólás Aktív témák