- Kompakt vízhűtés
- Nikon DSLR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Még idén megkaphatják az Advanced Shader Delivery szolgáltatást a játékosok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
FecoGee #10813 üzenetére
A CCNA Wireless egész érdekes, már benne van az AC szabvány is. Most inkább ezt olvasom, már majdnem a felénél járok, de eddig nulla konfigurálás volt azon kívül, hogy hogyan konvertáld laposra az autonomous AP-det, meg hogyan kapcsold be a beamformot. Itt egyelőre a HTTP alapú konfigurálást erőltetik.
A CCNP SENSS-t meg most azért hagytam abba, mert tele lett a tököm annál a fejezetnél, amikor az ASÁ-kat clusterbe kell rakni, ott ledobtam az ékszíjat, amit azóta se raktam vissza
Nekem van egy fizikai asám, 42000 ezerér vettem zsírújan, sec+ licenccel; simán megérte, főleg, hogy azóta egyszer nem kapcsoltam be azon kívül, hogy lefrissítettem 9.2-esre.
Na jó, majd ha átolvastam az egész asás könyvet, akkor majd biztos nekiállok GNS3-ban bohóckodni azzal, hogy összekötöm az asámat a GNS3-mal, de mostanában semmi kedvem nincs ilyenekkel foglalkozni. Na meg hát az az asás könyv, amit én olvasok, az nem biztos, hogy egyenértékű a senss vizsgával, sőt...és persze azóta sincs senss könyv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest