Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én nem akarok neked semmi rosszat, nem tudtam, hogy ez nálad kötekedésnek számít, ha kijavítalak.
(crok-ba is "belekötnék", ha lenne rajta fogás, de az nem vetne jó fényt a ccnp-sw PDF lektorálására).
Én nem néztem eléggé át, mit írtál, mert ha egymás után írod a parancsokat prompttal, akkor abból ki lehet következtetni, hogy nem a ciscoasa(config)# promptból kell kiadni a nat parancsot (mert ugye nem csak ott lehet kiadni és ez azért nem mindegy), de elírtad, erre irányult a rá következő hozzászólásom, és én a hsz-ed után csak a sima (config)#-beli nat-ot néztem és azzal is oldottam meg végül, nem pedig az object akármi-beli nattal.
Na ebben mit talasz korrigalni valot?
Nem is keresek

Helyesírásba mindig bele lehet kötni, mindig. De az már csak partra vetett hal esete (ha már nincs mivel visszavágni, de csak hogy a másik fél ne érezze olyan jól magát, akkor jól meg lehet neki mondani, hogy írni meg tanulj meg, de az lásd második mondat ebben a bekezdésben).SAJNÁLOM, ELNÉZÉST!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok