- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
- Teclast Tablet Topic
- Everest / AIDA64 topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowika87
tag
válasz
kowika87 #14013 üzenetére
Kicsit részletesebben.
1. Felkészülés:
Dec 21.én megkaptuk az early bird accesst a tananyaghoz és pont ezen a napon kezdődött a szabim is úgyhogy neki is álltam. A cél az volt hogy január 2. hetében vizsga mivel utána költöztem haza és nem akartam ezzel foglalkozni. Egy apróság kerülte el a figyelmemet, jan 28-tól kezdték kiküldeni a vizsga vouchereket...
Az online tananyag nagyon jól ki van dolgozva, föleg hogy vannak gyakorlati labok is, sokat segít a gyakorlatiasabb embereknek mint én jobban megérteni a témát. Megnéztem Safarin a Livelessions video anyagot is - ez nagyon gyenge - érdekes hogy az egyik szerzője a SECFND könyvnek oktat a videókban de csak prezentáció felolvasásról szól. Ennek ellenére viszont az OCG jól ki van dolgozva. Ennek a 3 forrásnak a kombinációjábol készültem fel.2. Kérdések
Cisco oldal szerint:
Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals
Exam Number 210-250 SECFND
Associated Certifications CCNA Cyber Ops
Duration 90 Minutes (55-60 questions)Certification FAQ szerint:
What does the SECFND exam cover?
The Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals (SECFND) exam (210-250) is a 90-minute, 60−70 question assessment that is associated with the Cisco CCNA Cyber Ops certification.A kérdések darabszáma a 70-hez volt közel ami kicsit meglepett. Nem tudom hogy elirás van-e Cisco oldalán vagy csak a programban résztvevőknek van ez a változat. Nem kaptam extra időt bár egyáltalán nem is kell. 50 perc alatt végeztem, nincs LAB es viszonylag gyorsan lehet haladni. Nagyon sok elméleti kérdés szokás szerint 1-2 amiről még nem is hallottam.
825/1000 - Pass score 825 - Óriási mázlim volt a network concept rész mentett meg. Nem volt időm rendesen átnézni mindent a vizsga előtt és 3 hét alatt sokminden kiment de azt mondom aki végigmegy a tananyagon + OCG akkor nem lehet gond.
Nekem ez egy új terület és sokmindent tanultam belőle, persze még nincs vége de mindenképpen érdekes. Mindenesetre nem gondolom hogy ezt magas szinten fogom űzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged