-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Tapasztalta már közületek valaki azt, hogy a comodo rengeteget ír a ProgramData\Comodo\signatures\b0031199.cav file-ba? Nálam 7 óra alatt 839 MB-t írt összesen 1679 alkalommal... Jelenleg ez a file 430 MB.
Onnan vettem észre, hogy napi 1-2 GB adat írás történik az SSD-re akkor is, ha nem csinálok semmit... Utánajártam és ezt találtam.
A comodo oldalán találtam kb. pont 1 éves posztokat ezzel kapcsolatban, de újat nem. Lehet ezzel valamit kezdeni az uninstall-t leszámítva?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Notimon a CIM pro 10 trial periódus lejárt. Gondoltam majd visszavált a free verzióra - ahogy évekkel ezelőtt tette, amikor utoljára kipróbáltam.
Viszont nem állt vissza és csak aktiválni lehet új kulccsal. Van arra lehetőség, hogy visszaállítsam az ingyenes verzióra vagy ez kuka és a free verzió telepítése a megoldás?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Feltelepítettem egy programot sandboxban, évén, hogy nem bízom benne. Most uninstallnám, de az uninstall nem tud lefutni.
Hogy lehet az ilyen programot eltávolítani anélkül, hogy kiengedném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged