- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Tapasztalta már közületek valaki azt, hogy a comodo rengeteget ír a ProgramData\Comodo\signatures\b0031199.cav file-ba? Nálam 7 óra alatt 839 MB-t írt összesen 1679 alkalommal... Jelenleg ez a file 430 MB.
Onnan vettem észre, hogy napi 1-2 GB adat írás történik az SSD-re akkor is, ha nem csinálok semmit... Utánajártam és ezt találtam.
A comodo oldalán találtam kb. pont 1 éves posztokat ezzel kapcsolatban, de újat nem. Lehet ezzel valamit kezdeni az uninstall-t leszámítva?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Notimon a CIM pro 10 trial periódus lejárt. Gondoltam majd visszavált a free verzióra - ahogy évekkel ezelőtt tette, amikor utoljára kipróbáltam.
Viszont nem állt vissza és csak aktiválni lehet új kulccsal. Van arra lehetőség, hogy visszaállítsam az ingyenes verzióra vagy ez kuka és a free verzió telepítése a megoldás?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Feltelepítettem egy programot sandboxban, évén, hogy nem bízom benne. Most uninstallnám, de az uninstall nem tud lefutni.
Hogy lehet az ilyen programot eltávolítani anélkül, hogy kiengedném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest