Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaston63
tag
Sziasztok!
CIS pro beállításhoz ill. a védelem erősítéshez kérnék segítséget. Asztali pc., szolgáltatói modem, saját router (rajta egy hdd a torrenthez a pc-n transmisson), vezetékes hálózat megosztás laptopra, TV-re, média lejátszóra, ill. wifi a mobilokra. CIS pro, mcAffe webadvisor, superantipywer free, malwerebytes free a védelmi készlet.Ha jól olvastam a vírusírtó topic összefoglalójában kellene még egy adguard reklámblokkoló, és egy vpn kliens (urban vpn). Kepass jelszókezelőt használok évek óta. Ja és "természetesen" a win kms-el telepített. A pc. elvileg tiszta, problémám még nem volt(gondolok itt az új fajta online zsarolási kísérletekre, adathalászat etc.etc.) de egy kissé elmaradtam a mai dolgoktól. Általános dolgokra használjuk a gépet, net, netbank, torrent, mail, online vásárlás/fizetés. Próbáltam beállítani a biztonságos vásárlást, de nekem nem jön fel jelzés ha a megadott honlapokra próbálok belépni. Szeretnék még linkeket, ahol tesztelni lehetne a rendszert, régen a Gibson féle volt az etalon, ma már nem tom mi, ill. a Gibson félén elég régi dátum szerepel.
Tudom hogy a rendszerben a user a leggyengébb láncszem.
Lehet sok volt ez így elsőre, de próbáltam nagyjából mindent leírni.
Köszönöm!
üdv, Gaston63
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Elektromos autók - motorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest