Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaston63
tag
Sziasztok!
CIS pro beállításhoz ill. a védelem erősítéshez kérnék segítséget. Asztali pc., szolgáltatói modem, saját router (rajta egy hdd a torrenthez a pc-n transmisson), vezetékes hálózat megosztás laptopra, TV-re, média lejátszóra, ill. wifi a mobilokra. CIS pro, mcAffe webadvisor, superantipywer free, malwerebytes free a védelmi készlet.Ha jól olvastam a vírusírtó topic összefoglalójában kellene még egy adguard reklámblokkoló, és egy vpn kliens (urban vpn). Kepass jelszókezelőt használok évek óta. Ja és "természetesen" a win kms-el telepített. A pc. elvileg tiszta, problémám még nem volt(gondolok itt az új fajta online zsarolási kísérletekre, adathalászat etc.etc.) de egy kissé elmaradtam a mai dolgoktól. Általános dolgokra használjuk a gépet, net, netbank, torrent, mail, online vásárlás/fizetés. Próbáltam beállítani a biztonságos vásárlást, de nekem nem jön fel jelzés ha a megadott honlapokra próbálok belépni. Szeretnék még linkeket, ahol tesztelni lehetne a rendszert, régen a Gibson féle volt az etalon, ma már nem tom mi, ill. a Gibson félén elég régi dátum szerepel.
Tudom hogy a rendszerben a user a leggyengébb láncszem.
Lehet sok volt ez így elsőre, de próbáltam nagyjából mindent leírni.
Köszönöm!
üdv, Gaston63
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi