- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bygi
csendes tag
A 3.14-essel nem egyszer végig nézettem, és semmit sem talált. Viszont kérte a frissítést, ezért akartam váltani. Amúgy volt h leállt az explorer.exe, mert hibát érzékelt.És mivel sehogy se tudtam a 4-esre frissíteni, így felraktam az avastot. Igaz h én engedélyeztem a tűzfalnál, de javaslatot ír h az biztonságos... De mind1. Ahogy olvastam a 4-esssel elég sok baj van, ezért jobb is h nem tudtam felrakni. Ja és nem 1 órát kell vele keresni, h végül semmit se találjon. Amúgy Win 32:VB-OVF,(DRP) WIN32: Poison-VN (PUP) WIN 32 -rootkit gen ebből 2. Ebből az egyik system volume information-nél volt, másik meg msn plus ami már fennvan december óta. És érdekes egy keresésnél nem mutatta.Csak gondoltam szólok, h én mit tapasztaltam. És azért mert ti biztok ebben a béta programban attól még nem kell leüvölteni a másik fejét !
-
bygi
csendes tag
csak 4 vírus volt a gépen. Ez a Comodo egy xar. Az új avast a leggyorsabb keresésénél azonnal kidobta. Én többet nem rakom ezt vissza.A tűzfal része is átengedett egy svchost.exe-t, amit nem kellett volna.Az Avast vírust talált benne.
-
bygi
csendes tag
A 3.14-es a comodo honlapját dobta be, nem frissült az. Most kíváncsi leszek, erről átáll-e majd.
-
bygi
csendes tag
Nem tudok angolul,de nagyon érdekes a 3.5öset felrakta.
namind1 ,egy darabig jó lesz ez. Igazán csinálhatnának hozzá frissítést h átálljon az újabbra.
-
bygi
csendes tag
Ezt is megcsináltam, hisz addig kellett valami míg az új nem müködik. De semmi értelme.Visszaállítást sem enged, csak tegnapig. Szal nagyon fasza. Felrakok egy 3.5-öset. Nem akarom a gépet újrarakni ,fél éve teljesen stabil.:S
-
bygi
csendes tag
vagy megpróbáljam visszaállítani a rendszert a régi Comodo telepítés előtti időpontra és úgy felrakni az újat ? Nagyon bosszantó
-
bygi
csendes tag
ok, holnap megpróbálom a 2 linket. köszönöm
-
bygi
csendes tag
Sziasztok ! Tudna valaki segíteni ? Nem tudom az új 4.1-es Comodo Internet Securityt feltenni, hibát ír ki. Kernel meghajtót telepítene és ott megáll egy hibaüzenettel. Uninstalláltam a régit. Mi lehet a gond ? hiába indítom újra , mert kéri, de akkor is ugyanaz a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest