- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4594 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4592 üzenetére
Szia Fire!
Én is letöltöttem gyorsan ezt a registry takarítót, amit Black Sennek javasoltál. Ha talál bejegyzéseket akkor azt hol kell bejelölnöm (szerény angol tudásommal nem találom), hogy azokat egyszerre törölje? Ne kelljen kattintgatnom. Panda Cloud után, azt kerestettem vele most az előbb, becslésem szerint legalább 50 bejegyzést talált még de lehet, hogy többet is.
Előtte, azaz a Panda uninstall után pedig már volt takarítva a Ccleanerrel a Wise Reg.Cleanerrel is.Köszi a választ előre is.
-
Möbiusz
tag
válasz
Nené Fiori #4530 üzenetére
Szia!
Vedd ki a pipát a legfelső elől.
'Alkalmazás futtatása a Windows indulásakor' elől és akkor nem fogja feldobni azt az ablakot. -
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Már egyszer kérdeztem hasonlót a napokban, de nem pont ezt amit most fogok.
NOD mellé tenném fel a Comodo tűzfalat és a Defense+-t. Ez a Defense+ benne van a sima tűzfalban is ?Elég ha csak [link] azt töltöm le és telepítem vagy a CIS-t kell letöltenem és azt telepítenem az AV része nélkül, hogy legyen Defense+-om is?
Köszi a válaszokat előre is és elnézést kérek, ha nagyon tudatlan a kérdésem de nem vagyok valami túl gyakorlott felhasználó. -
Möbiusz
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítő válaszokat.
-
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a CIS-ből ha csak a tűzfalát és a Defense+-t rakom fel (AV részét nem) és mellé a nodot (vásárolt két éves liszenszes) akkor ezek mennek egymás mellett? Mármint a NOD és Defense+. Gondolom a Comodo tűzfalával nem lesz gondja a nodnak.
Köszi a válaszokat előre is mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest