- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4594 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4592 üzenetére
Szia Fire!
Én is letöltöttem gyorsan ezt a registry takarítót, amit Black Sennek javasoltál. Ha talál bejegyzéseket akkor azt hol kell bejelölnöm (szerény angol tudásommal nem találom), hogy azokat egyszerre törölje? Ne kelljen kattintgatnom. Panda Cloud után, azt kerestettem vele most az előbb, becslésem szerint legalább 50 bejegyzést talált még de lehet, hogy többet is.
Előtte, azaz a Panda uninstall után pedig már volt takarítva a Ccleanerrel a Wise Reg.Cleanerrel is.Köszi a választ előre is.
-
Möbiusz
tag
válasz
Nené Fiori #4530 üzenetére
Szia!
Vedd ki a pipát a legfelső elől.
'Alkalmazás futtatása a Windows indulásakor' elől és akkor nem fogja feldobni azt az ablakot. -
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Már egyszer kérdeztem hasonlót a napokban, de nem pont ezt amit most fogok.
NOD mellé tenném fel a Comodo tűzfalat és a Defense+-t. Ez a Defense+ benne van a sima tűzfalban is ?Elég ha csak [link] azt töltöm le és telepítem vagy a CIS-t kell letöltenem és azt telepítenem az AV része nélkül, hogy legyen Defense+-om is?
Köszi a válaszokat előre is és elnézést kérek, ha nagyon tudatlan a kérdésem de nem vagyok valami túl gyakorlott felhasználó. -
Möbiusz
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítő válaszokat.
-
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a CIS-ből ha csak a tűzfalát és a Defense+-t rakom fel (AV részét nem) és mellé a nodot (vásárolt két éves liszenszes) akkor ezek mennek egymás mellett? Mármint a NOD és Defense+. Gondolom a Comodo tűzfalával nem lesz gondja a nodnak.
Köszi a válaszokat előre is mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Medence topik
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest