- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- TCL LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Megkérdezheted nyugodtan, AVG ki van fizetve, de a tűzfalánál anno jobban megtetszett a Comodo tűzfala. Így AVG tűzfal le, Comodo fel, 5.12-es verzió hosszú időn át öröm és bódottá, mint az álom. A 6-osból némi keserves próbálkozás után egyelőre úgy néz ki, köszönöm mégsem kérek, így megy vissza az 5.12.
-
Csorbi
addikt
válasz
blattida #8081 üzenetére
Egyelőre most tanuló módba tettem a tűzfalat és a HIPS-et is (eddig biztonságos módban volt), az auto-sandbox kikapcsolt állapotban van. Az öndiagnosztika szerint minden ok
Csak tűzfalat használok, semmi mást, egy AVG 2013 IS mellett van a Comodo tűzfal, természetesen az AVG tűzfal nincs feltéve. Az 5.12 nagyon jól érezte magát mellette. Sajna nem mentettem el az 5.12-es beállításait (én balga), de ha esetleg ez fájlszinten kinyerhető valahonnan, akkor egy tippnek örülnék, ugyanis mindig van 1 hónapra visszamenő napi backup a rendszerről
-
Csorbi
addikt
No én fellelkesülve tegnap upgrade-ltem az 5.12-est ezzel az új telepítővel, háát...nem tudom pontosan miket kellene átállítanom a korábbi, állítólag megőrzött beállításokról, de tegnap meg ma reggel volt két olyan "fagyásom", amelyben a Windows totál K.O., a widgetek a Comodo kivételével (!) kimerevedtek, illetve a cFosSpeed animált ablaka működött még. Se feladatkezelő, se semmi nem működött, még a bekapcsológombban reménykedtem, hátha arra leáll az oprendszer szabályosan, de sajna az se ment, így maradt az 5 mp-es kinyomkodás. Előtte azért vártam 15 percet, hátha észhez tér, de nem...
Az 5-ös verzió eddig mindig tökéletesen működött, már legalább egy éve, ha nem több... Gépindulás is lassabb, a WMIPrvSE.exe is elég hosszan tököl a betöltésnél 100%-os CPU használattal, a vmware-hostd.exe folyamatos 12%-os terhelést produkál, eddig ez sose csinált ilyet.
Van ötletetek, hogy hol nézzek szét, milyen beállításokat nézzek át? -
Csorbi
addikt
Mintha itt olvastam volna valahol, hogy az 5.12-eshez elviekben majd kiadnak egy frissítést, amivel majd a frissült 5.12 upgrade-elhető lesz a 6-os változatra. Hol tart ez a frissítés, mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest