- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Nikon DSLR topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Gondoltam, hogy ki van fizetve, és pont emiatt is említettem, ugyanis - ha maradunk az AVG-nél - jelentősen olcsóbb (honlapot is meglestem) az Antivirus mint az IS, és a kettő között a leglényegesebb különbség a tűzfal amit ugye nem használsz. A tűzfalalak közül is próbáltam már többet de pl. a hálózati forgalom ábrázolása miatt is válaszottam a Comodo tűzfalát - ez hiányzik a Zonealarm-ból és a Privatefirewall-ból is - mert jó néha ránézni, hogy mi kommunkikál és mekkora sávszéllel, a magyar nyelv csak hab a tortán - azokban az sincs.
-
Cs1csó
titán
Bátorkodom megkérdezni, de ha AVG IS-nek (fizetős) nem használod a tűzfalát akkor miért nem teszel fel csak egy vírusírtót - akár AVG-t (fizetőst vagy ingyenest) a Comodo tűzfal mellé, de a CIS PREMIUM-ot (ingyenes) is feltehetnéd mindezen kombinációk helyett komplett védelemnek. A beállítása nem piskóta de ez a fórum jobb mint a GEEkbuddy valaki megmutathatja, elmagyarázza stb.
-
blattida
nagyúr
A konfigurációnál mi szerepel? Az öndiagnosztika talál valami hibát?
Van mentésed az ötös beállításairól? Ha van, akkor állítsd át a konfigot a gyári IS-re vagy proaktívra, majd próbáld beimportálni az ötös konfig fájlját.
Ha nincs, akkor is állítsd át valamelyik gyári konfigra, csak utána manuálisan állítsd be újra, tudom, hogy ez a szarabb, de lehet, hogy csak ez a járható út számodra.Látom, félreérthető volt a dolog, a belső programfrissítőt tessék használni az átfrissítéshez, ne az önálló telepítőt!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jön a Fallout 4: Anniversary Edition
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest