- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Registry bejegyzéseket.(kulcs módosítás).
Pár kérdés jutott eszembe CIS-el kapcsolatban
.
-Comodo ,hogyan védd meg a script vírusok ellen?
-Valaha elérhető lesz e a programban figyelmeztetés arról,hogy adatbázis frissítés sikeresen megtörtént?
-Av-comparatives-en oldalon való részvételre lehet-e számítani a következő években?
-Vírus találatok többsége "UnclassifiedMalware",gondolom azért mert az adatbázisuk többsége ebből áll,vagy más milyen okból? -
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Átlagosan mennyit szoktak a Comodónál ülni egy CIS-ből beküldött ismeretlen fájlon? Van, ami már júliusban (!) be lett küldve és azóta is ismeretlen. De pl. a legutóbbit öt napja küldtem el és érdekelne már nagyon az eredménye. Ez a funkció dísznek van, vagy foglalkoznak az innen beérkező fájlokkal, csak engem nem szeretnek?
Üdv.
-
Dévacsen
senior tag
Szia,én ezen az oldalon néztem még régebben,meg most az előbb is.Ezen oldal szerint minden port láthatatlan.Az 5-ös CIS óta vettem észre a PCflank oldalon én is azt amit te tapasztaltál.Előtte mindig full láthatatlan volt,de már nem foglalkozom vele.3 éve kristály tiszta a rendszerem hála eme nagyszerű programnak.itt az oldal nézd meg.[link]
-
blattida
nagyúr
Én egyiket sem preferálom, de például az említett is tökéletesen megfelel, nyugodtan használhatod.
LiLxWaYnEx
A Comodo DNS csak egy meghatározott lista alapján szűr (amely folyamatosan bővül), illetve átirányít, ha szükséges.
A SiteInspector valós időben, valós környezetben futtatva vizsgálja az oldalakat, de még nem dolgozik össze a comodo dns szolgáltatásával, de már dolgoznak rajta, valamint a comodo felhő alapú av-ja és a valkűr nevű, mesterséges intelligencián alapuló fájlmeghatározó alkalmazásuk is implementálásra kerül a közeljövőben, részben a hatos cis/cav/cfw megjelenésével egy időben válnak együtt elérhetővé, a szerver oldalon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Medence topik
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest