-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
válasz
Froclee #1466 üzenetére
Szia!
Ezen a lépésen természetesen már túl vagyok... A zöld négyzetben a képen egyébként látszódik a magának a mp.exe a házirendje. Próbáltam már tanuló módban is. De az sem hozott eredményt.
PS: Elég régóta használom már a Comodonak a tűzfalát, tehát hozzávetőlegesen ismerem. Pontatlanul fogalmaztam, nem a folyamatosan blokkolja a játékot, hanem csak bizonyos csomagokat 2-3 másodpercenkét. ( a protokoll analízis ki van kapcsolva) . Másfelől nem tudok host lenni. De ez mellékes.
üdv_
deter -
Tosee
őstag
Futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás fül
Ezt már néztem, és szerepel a listán! Sőt a szolgáltatásoknál (services.msc) is néztem, ott is szerepel a listán, ami szintén automatikus indításra van állítva!ha igen, akkor jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> értesítési terület fül -> testreszabás -> itt kikeresed a comodo-t.
itt a kis legördülő menüből a Megjelenítés opciót kéne választanodEzzel is próbálkoztam, de olyankor csak a régebbi elemeknél szerepel! Ha átrakom megjelenítésre akkor (mivel nem aktuális) így nem is jeleníti meg! Ha viszont megnyitom a felhasználói felületét akkor azonnal átrakja az aktuális-hoz, majd megjelenik az ikon az óra mellett is, és úgy már be tudom állítani, de ez nem változtat a helyzeten ugyanis erre állítottam a telepítéskor...
Azért köszi!
-
blattida
nagyúr
Mire lettél volna kíváncsi? Safe módban megy,internet security beállítás,memóriakép-ellenőrzés normál, csomagszűrés aktív, memóriatúlcsordulás elleni védelem aktív, antivírus valósidejű, minden win szolgáltatás és periféria védelme aktív...
sdi: mi csináljuk a honosítást, ezért láthatod magyarul...ez már a 3.9-es, de béta, kábé két hét múlva jön a végleges...és egyértelműen jobb, mint a 3.8-as...
-
blattida
nagyúr
Trainig módban persze, hogy gyengébb a teljesítménye, nálam safe módban van minden és 100%-os a teszt, 340 pont...
A gyakori frissítés nem a programon múlik, hanem a comodo-sokon. Csúszik, mert a 3.9-en dolgoznak gőzerővel és infrastrukturális fejlesztéseket is csináltak, most alapozzák meg a gyakori frissítés lehetőségét. Május elejére ígérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest