-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
Ilyenekre van a 10 minutes mail. 10 percig él az email cím. Regisztrációkhoz szoktam használni.
-
-
Froclee
őstag
Amúgy ezen a teszten elég csúnyán elbukott a Comodom. Kezdem azt hinni, hogy valami szarul állítok be bakker..
blattida, a konfigurációdat feltöltenéd valahova?
-
Froclee
őstag
Ugyebár volt szó erről setup.exéről (letöltés) a vírusirtó topikban, ami vírusos.
Nos beküldtem a Comodo-nak e-mailben, illetve a Submit Suspicious Files opciót használtam a programban. Ez olyan 3 hete volt.
Frissítgettem a progit, és scanneltem a setup.exét hogy mikor ismeri már fel végre a vírusirtó.
Semmi. De tegnap nyomtam egy full system scan-t és megtalálta.Mitől lehet az, hogy ha csak azt a filet scannelem akkor nem találja meg, de ha az egész rendszert akkor meg vírusosnak látja?
-
Froclee
őstag
240 pontot szereztem 340-ből. Most megpróbálom training modeban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest